Próbálok 500 cal alatt enni, de nem mindig megy és van hogy össze eszem több ezer calt. Már így is vékony vagyok/ voltam szóval nincs hatással a súlyomra de szeretném elkerülni.
Csak olyan írjon aki hasonlóan eszik
Hülye kérdésre hülye válaszokat fogsz kapni.
Íme az első: egyél sok sűrített levegőt!
"Próbálok 500 cal alatt enni"
Lassan megérne a dolog egy bejelentést a hatóságoknál.
Jó úton jársz afelé, hogy hamarosan kórházban fogsz kikötni. Szép nyarad lesz a fülledt, büdös kórteremben, de aki h..lye, mint te, az meg is érdemli.
Melyik tinimnagazinban olvastad ezt a butaságot? Anyád, apád nincs, aki figyelne rád?
Engem teljesen hidegen hagy, hogy hogy teszed magad tönkre az öngyilkos hajlamosak, de azért a szüleidre is gondolhatnál.
Egyél nyers dolgokat abból sokat kell egyél, hogy elérd az 500 kalóriát.
s.répa, káposztafélék, brokkoli, paradicsom, paprika, kígyó uborka, alma, ...
ha kígyó uborkát eszel az annyira szegényes étel, hogy több energiát emészt fel a szervezetted a megemésztéséhez mint amennyi található a kígyó uborkában. Szóval ha kígyó uborkát eszel akkor kiéhezteted a szervezettedet mégis elmúlik az éhségérzeted, hogy mennyi időre az egyénfüggő.
Sima babkonzervek is elég jók gyorsan laktatnak hosszúidőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!