8 hét alatt meg lehet csinálni?
Mennyire vállalható 5-6kg fogyás 8 hét alatt?
167cm 72kg jelenleg.
Köszönöm!
Szerintetek a 167 cm-hez mennyi az ideális súly. Tudom, hogy ez sok mindentől függ, de BMI alapján ugye 66-65-tel már normális tartományban vagyok.
Vagy az még duci ekkora magassághoz?
Nem lehetetlen, de ne keseredj el akkor sem, ha lassabb lesz az ütem. A lényeg, hogy teszel magadért. Amit javasolni tudok, hogy szép lassan kezdj el belemerülni a témába, megfelelő éltkezés, mozgás, ha esetleg eddig nem tettes. A kiegyensúlyozott táplálkozás a kiegyensúlyozott élet alapja, amit sajnos nem igazán tanítanak.
Hogy mennyi az ideális súly, x. Én nem érzem magam jól a BMI által javasolt felső tartományban. Te lehet, hogy jól fogod érezni magad, és jó alakod is lesz. Ne akarj ráfixálódni egy számra, inkább arra koncentrálj, hogyan érzed jól magad, mikor vagy energikus, mikor jobb a közérzeted... Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!