8 hét alatt -5 kg jó fogyási tempónak számít vagy lassúnak?
Most telik a 8. hét, és 57 kg vagyok, 62-ről indultam.
Szeretnék még leadni a nyáron 6-7 kg-ot, lehetséges?
kicsit lassú de ne aggódj,egészséges legalább,gy van ideje a bőrödnek is az alakodhoz igazodnia,en fél év alatt fogytam 11 kg-t,65-ről 54-re fogytam
de lehetséges leadni annyit nyáron szerintem,amugy is kevesebbet eszel nyáron
Ülőmunkát végzek, lehet, hogy emiatt lassú. De így is 1200 kcal-t sose haladom meg, és heti 4x-5x edzek is konditeremben, ami kardiózásból és súlyzózásból is áll.
Ha ennél kevesebbet eszek, akkor eláljulok szerintem.
162 cm magas vagyok.
Tökéletes,nem is kell ennél gyorsabban fogyni .Nagyobb az esélye,hogy tartós lesz . Mellesleg nem mindenki tud heti egy kilót fogyni,nem tudom hány centi vagy de ezekszerint kb 10-12 kiló súlyfelesleged van,ez kevésnek mondható. Rajtam is ennyi van még,le is lassult a fogyásom,nem dobálom már le hetente a kilókat,de semmi gond nincs ezzel.
Az utolsó 3-5 kiló az igazán kemény,na az lassan megy le és lehet,hogy hintáztatni kell kicsit az étkezést . a nyár még 2,5 hónap,szerintem menni fog a hat kiló. De ha csak szeptember végée jön össze,remélem nem hagyod abba csak ezért:) Én is türelmetlen vagyok néha,de arra gondolok,hogyha évekig kibirtam,hogy dagadt vagyok ,pár hónapot tudok várni arra is,hogy lefogyjak XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!