8 hét alatt 16,5 kg fogyás nem egészségtelen?
Ha nagyon túlsúlyos az ember, akkor a fogyás első fázisában nem furcsa a heti 2-3 kiló úgyhogy ez még nem mutat semmi rosszat.
Le tudnád írni, hogy mennyit eszel, mit, mikor és mit tornázol? Illetve kort is. Akkor szerintem jobban tudnánk segíteni, hogy valóban egészséges-e a módszered :)
reggelire sovány túrót, gyümölcsöt, virslit eszek, ebédre húst zöldséggel, vagy zöldséglevest (abból elég sokat :)
vacsorára általában azt, amit ebédre,
ezt a tornát csinálom:
https://www.youtube.com/watch?v=5pIcJ2N3UtA
26 éves vagyok.
Feltételezem heti 5-6szor csinálod a tornát, nem?
Ha mind ezeket eszed, akkor szerintem nincs itt probléma. Figyelj a mértékekre! Számold ki, hogy hány kalóriát eszel, így mehetsz biztosra, hogy nem viszed túlzásba. 1200 a minimum, de 1500 az biztonságosabb, főleg mert ránézésre jó erős a tornád.
Csak így tovább! Esetleg ha érdekel próbáld ki az Insanityt is :D Én azt csináltam egy ideig és nagyon tetszett. Figyelj nagyon arra, hogy hogyan tornázol. Sok túlsúllyal nagyon könnyen lesérülhet az ember.
Amúgy csak hogy tudd +30kg voltam én is, most már csak +20 vagyok. Fogyjunk együtt :)
:)
Nem kell folyton számolnod a kalóriákat. Egy idő után tudni fogod, hogy kb miből mennyi a jó. Nagyon drukkolok neked és időről időre majd térj már ide vissza légyszi és mesélj hogy megy a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!