Volt, aki koplalással fogyott? Leírnád az összes tapasztalatod?
Ha nem is koplalással, de igen visszafogott, mértékletes étkezéssel sikerült fogynom, de mindent ettem, nem hagytam el semmit, még az édességet sem. Nekem így működött, mert lemondani semmiről sem tudok, mértéket viszont tudok tartani. (Kalóriát nem számoltam, ezért pontos adatokat nem tudok mondani.)
Nem híztam vissza, és semmi bajom nem lett. De még egyszer mondom, ez azért nem koplalás volt, csak nagyon odafigyeltem a mennyiségre.
Csak az első pár nap voltam éhes, utána nem szenvedtem egyáltalán, ráálltam a kevesebb evésre. Mozgásnak sokat sétáltam, kirándultam.
Összesen olyan 15 kilót fogytam talán.
igen, koplaltam, ki is alakult nálam evészavar: bulimia ami anorexiához vezetett, ami pszichiáterhez
most kajafüggő vagyok mert a szervezetem kikészült, a bőröm és a hajam gusztustalan lett akármit csináltam vele, az arcom meg elgyötört; jó idő lesz míg visszaáll a normális táplálkozásra és míg nem akarok egyfolytában enni :(
csak azért írom ezt ilyen drasztikusan mert ezt az utat elég durván megjártam és ha egyszer belekezdesz valami ilyesmibe akkor sokkal de sokkal nehezebb kijönni belőle és nem fogsz emlékezni milyen volt előtte
úgyhogy igen fogytam, de közben ebből a 2 betegségből kell kilábalnom és lehet hogy a testképzavarom egy életre megmarad (még a határon voltam, tartós kár nem keletkezett csak pszichésen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!