Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nagy túlsúly...

Van itt olyan aki nagy túlsúlyból koplalással fogyott le?

Figyelt kérdés

Mennyit fogytál mennyi idő alatt?

Csak olyan írjon aki konkrétan a kérdésre válaszol, okoskodás nem kell, köszi

2012. ápr. 11. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

nővérem 100ról 60ra

végeredmény: jobban utálja a testét, mint 100 kilósan. rezeg mindene, menni nem bír, lóg a hasa, a cicije lóg, a feneke hurkás. nem beszélve arról, hogy idegbeteg lett, és pánikrohamokkal küszködik minden alkalommal amikor utazik, valamint a falásrohamai után újabb 10 nap koplalást tart. nem mer szexelni senkivel, nem mer strandra menni, itthon is hisztizik, ha valaki csak törölközőben meglátja.

2012. ápr. 11. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
ja, és nyolc hónap. ami azt jelenti, hogy 8x4 hét = 32 kg. ha ésszel fogyott volna, most lehetne feszes 68 kilós, akinek nem csüng úgy minden testrésze, mint egy sharpeinek. csak ugye türelmetlen volt, és a 40 kilójából 30 az első 2 hónapban ment le.
2012. ápr. 11. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, amikor kórházba jártam három hónapig, minden hónapból 1 hetet bent töltve, alig tudtam enni, ha néha sikerült, az sem mindig maradt benn... na, akkor lement 20 kiló, és úgy néztem ki utána, mint egy kupac f*s... menni alig tudtam, a gyomrom szétment, a hajam-körmöm tört, a bőröm meg csak lógott mindenütt, ahonnan fogytam... szerencsére pár hónap alatt edzéssel és megfelelő diétával sikerült emberi formát ölteni magamra.
2012. ápr. 11. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!