Rubint Rékával tudok láthatóan fogyni 8 hét alatt?
Figyelt kérdés
Rubint Réka 20 perc önmagadért tornáját szeretném elkezdeni + természetesen ugye diéta. Szerintetek ezzel 8 hét alatt lehet látható eredményt elérni? Most 170 centi magas vagyok és 68 kiló, lány. Nem kifejezetten súlyra szeretnék fogyni, hanem alakra.
Csináld minden 2.Nap rekat, bar fogalmam nincs,mi van abban a videoban, többi napon meg fuss minimum fél órát.
2015. máj. 19. 18:09
3/9 anonim válasza:
A futástól nem zsírt hanem cukrot éget a szervezetünk az egyenletes, kicsit intenzív séta, amit nem szakítunk meg hanem egyfolytában minimum 30-40 percig végzünk, na azt kell csinálni, az égeti el a zsírt. De léteznek személyi edzők tőlük ugyanzt meg tudod kérdezni szerintem :)
2015. máj. 19. 18:11
4/9 anonim válasza:
Én is pont ennyi voltam!Napi 20-40 perc Rékával és diéta két hónap alatt 10 kg mínusz :-)
2015. máj. 19. 18:52
5/9 anonim válasza:
# 4 Hagyjál már... Milyen diéta, naponta csak egy marék szotyit ettél?
Tökéletes étrend és komoly mozgás(tehát nem 20-40 perc ugrabugra) mellett is 0.5-1 kg-t lehet fogyni zsírból egy hét alatt. Ha te két hónap alatt tíz kg-t fogytál akkor vagy éheztetted magad és izomból/vízből ment le egy csomó, vagy rossz a mérleged.
2015. máj. 19. 18:57
6/9 anonim válasza:
Nem éltem szotyin kedves utolsó,azóta is szoktam edzeni és 1,5 éve tartom a formám.Feszes a combom,lábam,fenekem és formás :-)
2015. máj. 19. 19:19
7/9 anonim válasza:
5-ös, félre a szkepticizmussal! Én 1200kcal személyre szabott kiegyensúlyozott dns alapú étrend, nagyon mérsékelt mozgás, és stabilan heti 1kg-ot fogyok 11 hete... Miért ne lehetne ezt még überelni 15%-kal?! 4-es, gratulálok!
Kérdező, persze, tornázzál, legyél formás, de tudd, a fogyásod a diétádon, és nem a tornádon fog múlni!!!
2015. máj. 19. 23:06
8/9 anonim válasza:
Tavaly februártól én is lefogytam csak Rékával és diétával kb két hónap alatt 8 kg-ot kb (80-ból). Mondjuk általában többet csináltam mint napi 20 perc. Nem éheztem csak nem ettem kenyeret sütit hanem húsokat és zöldségeket főképp és írtam és számoltam a kalóriákat és egy deka nem jött vissza mikor leálltam vele és szemmel látható volt a ruháim meg nagyok lettek. Amikor újra elkezdtem rá tornázni meg diétázni fogytam ismét , de már sokkal több időre és erőfeszítésre van szükség minden dekáért, most már érzem , hogy a Rékázás kevés, kéne valami intenzív pörgős, néha Péntek Enikőzöm na az fullaszt, de szeretnék eljárni majd vizsgák után futni. Most 66 kg vagyok.
2015. máj. 20. 13:36
9/9 anonim válasza:
Inkább Péntek Enikő, neki nagyon jó pörgős dvd-i vannak, vagy Rubint Réka új dvd-jén van egy kardió blokk, a többi inkább erősítő-alakformáló, tehát nem túl intenzív. Persze mehet az általad említett gyakorlatsor is, csak mellé fuss.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!