Szeretnék fogyni, gyorsan és láthatóan: így lehet?
Főleg fejes salátát ennék, mindenfélével: egy-egy főtt tojással, párizsival, hagymával keverve, mikor mi van otthon. Mielőtt megint felmagzik nekem. :)
Mellette sok vizet innék (ez mostanában elmaradt), tornáznék és szobabicikliznék is.
Váltózuhanyra és masszírozásra gondoltam még.
Két hét-egy hónap távlatában így fog tűnni a zsírpárnákból és a narancsbőrből is?
Mit tehetnék MÉG?
Amúgy NAAAGY túlsúlyból szeretnék leadni kb. 5-10%-ot.
ez így nem jó!!
koplalás, éhezés
párizsit felejsd el, televan darálva minden maradékkal, ízfokozók stb
reggelire kell a szénhidrát, ha minimálisat akarsz bevinni, akkor gyümölcsöt egyél reggelire túróval, jogrhuttak, kefírrel, és pár kiskanál zabpelyhet, nem lesz energiád
vagy teljes kiőrlés kenyér, abonett, sovány sajtok, csirkemllsonka, főtt tojás
tízórai egyél akkor egy nagy adag salátát többféle zöldségekből, vagy gyümölcsöt
ebéd jó a saláta de kicsit kéne több minden, pl, csirkemell, csirkecomb, marhahús, sertéshús, halak, tojás roston, párolva, grillezve, főve stb (hogy változatos, laktató is legyen, és mindenhez jusson hozzá a szervezeted)
grillezet, párolt zöldségek, néha mehet főtt újkrumpli is, rengeteg benne az ásványi elem, vitaminok és nyomelemek
mozzarella sajtból tudsz venni light miniket
barnarizs, köles is mehetne néha, meg párolt lencse, borsó, szóval mindenből próbálj keveset enni, de változatosan
uzsonnára megint egyél egy nagy adag salátát tonhallal, tojással, hussal
vacsorára túró zöldséggel, vagy cottage cheese
mark86
véééégre egy normális ember ebben a fogyatékos,elbutult rovatban!
gratulálok utolsó!
Utolsó!
NE EGYEN GYÜMÖLCSÖT????!!!!!B*szd meg,már semmit se együnk? -.-"
Bocs,de ezen igen felhúztam magam.
mark86
sovány húst,tojást,sovány túrót,rizst,durum tésztát,halat,zöldségeket,zabpelyhet,hajdinát,lehet!
mást minek? ne húzd fel magad! a gyümölcs=cukor!
annyit eszel amennyit akarsz,de diétába nem fér bele...
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:11
Tudom, hogy KÉNE étkezni, meg más tészta, hogy hogy tudok. :S
Marha, csirkemell, túró, joghurt, meg tonhal... OK, de ezeket ki fizeti???
Mivel fejessaláta most bőven terem, meg eper, zöldhagyma, retek, és sorry, de nekem csak párizsi és (ha kapok olcsón), akkor tojás van a hűtőben, így ezzel fogyózok.
Meg amúgy a zsíroskenyéren híztam meg, hát ez van.
De egy eseményre (igen, tudom, most lesz letépve a fejem) szeretnék jól mutatni a ruhámban. :)
Ne halgass a sok okostojásra! edd a salátát és az epret és ami még terem!
Annyit egyél hogy ne haladd meg a napi 1300 kalóriát!
Én is imádom a gyümiket és mégis 53 kg vagyok szóval...hajrá!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!