Ilyen etrenddel es mozgassal mennyi ido alatt fogok lathatoan fogyni? Tobbi lent! ( neharagudjatok, hogy meg egy ilyen kerdest feltettem, de nem talaltam a tokeletes valaszt a tobbi kozt)
Nyarra jo formaba szeretnem magamat hozni,nem is dagadtnak mondanam magamat, hanem inkabb felesleg van rajtam, lapos fenek stb.. kb 3hete mar semmi peksutemenyt/kenyeret/tesztat/olajos/rantott dolgokat nem eszek.. Az etrendem altalaban ugy van, hogy reggelire barna kenyeret eszek + muzli szelet. Ebedre valtozo,hus,hal rizzsel. Vacsorara gyumolcs vagy semmi. Heti 2x futok, 1x boxolok. Naponta 200felules,200guggolas.Mennyi ido alatt fogokd fogyni korulbelul?
14L/163cm/55kg
Heti 1 kg fogyás a normális.
De a kerek fenékhez nem fogyni kell hanem izmosítani.
Baromira kevés a kaja..!
így a kilók le fognak menni de izom és domborulatok nélkül maradsz..és hamarabb használja fel a szervezeted az izmaid (gyors fehérje..) mint a zsírt.. 2 futás az jó.. de emeld 3ra.. felülések helyett csinálj hasprést, az kevésbé cs*szi szét a gerinced, 200 guggolás szintúgy felesleges..
Youtubeon van fent a FittZónának néhány videója.. az sokkal jobb lenne..és mindenedet átmozgatja.:)
kitartás..!
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!