Heti 4x 30-35 perces kocogással lehet fogyni? Az átformálódás mikor kezd el jelentősen jelentkezni? Kellmellé fogyasztanom nagyobb %-ban fehérjét?
Elkezdtem heti 4x kocogni, kb. 30-35 percet.Ez nálam 4km-ben számolható. Elég lassan kocogok, és van hogy 3X400m után lépekedek 6 lépést aztán kezdek neki újra, és lendülök bele. de akkor bírok megint 2 kört egyhuzamba. (ja és én általában a gumipályán szoktam a 400m-esen, mert még cipőm nincs rendes, és féltem a térdem. kicsit fájdogált is elejében, meg hát így tudom pontosan számolni, nem kell óra, és egyéb mérőeszköz sem.)
kb. 3x szoktam így ilyen módon lelassulni, nagyjából egyenletesen futok.Arra lennék kíváncsi szükségem van e valami fehérje pótlóra, mert mindenhol ezt olvasom. Én 164cm, és 67 kg vagyok. Én 60kg szeretnék lenni edzett formában. úgy érzem akkor néznék ki jól :) Az étkezésem is átformáltam. semmi fehér lisztes dolog, mindent a zabpehellyel helyettesítek, és nagyon minimálisan eszem azt is. sok húst, és néha zöldséget.semmi cukor, sok zöld tea, és ízesítésnek is nyírfacukor. Arra lennék kíváncsi, ez a 3. hetem így mikor fogok jelentős változást észlelni a testemen? Lehetséges hogy más valamit észrevehettem? vagy csak bebeszélem magamnak? Köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!