Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc fogyókúrás tévhited?

Mi a kedvenc fogyókúrás tévhited?

Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 11:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én az összes eddigi válasszal egyet értek.

Engem legjobban ezek a csoda szerek tabletták, kpaszulák, porok, italok stb... az ami idegesít. Főleg az a része amikor elkezdik reklámozni mondjuk egy celebbel aki mindig is jól nézett ki max lement neki pár kiló, és büszkén előadja hogy attól a csoda szertől és semmi mástól. Én főleg ennek tudok a falnak menni, és főleg az ilyen bugyuta rekláma miatt.

A másik amivel engem ki lehet akasztani ha valaki elkezd koplalni szinte és csak pár falat valamit eszik egy nap.

De nekem bár ez nem igazán a kérdésre tartozik de leírom az tud a legjobban megnevettetni inkább amikor valaki elhatározza hogy elkezd fogyózni amivel még önmagában nincs is baj, de az első hetében amikor felvág azzal hogy érzi hogy fogyott de nem mérte le magát se súlyban, se centiben csak azt érzi mert futott 2 kört egy parkban kb 15 percig, és utána úgy adja elő mint ha egy félmarathont legalább lefutott volna és liheg és elhiteti magával hogy jól érzi magát, közben meg baromi rosszul van mert annyira kövér hogy hirtelen állt neki nagy tempóban futni úgy hogy előtte még egyszerű nyújtásokra sem volt képes, és egy ilyen hirtelen megterhelő futás, egy elég nagy túlsúllyal iszoynat megterhelő, főleg ha előtte semmi mozgás nem volt pár hónapig legalább, meg futás előtt jól bezabált. Mert én ismerek ilyen embert is.

2023. máj. 10. 14:40
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

- levesdiéta

- bármilyen diéta, amit nem egészségi probléma indokol (pl gluténérzékenység)

- 6 után ne egyél, mert nem emészted meg az ételt

- szénhidrát, cukor, zsír > válassz egyet méreg

- rossz étel-jó étel

- ne igyál tejet, ne egyél kenyeret

- a sör, bor hizlal

- BÁRMI hizlal (kalóriadeficit fogalma sokaknak nem létezik)

- csak reggelire egyél színhidrátot, mert este hizlal, stb stb.

2023. máj. 10. 14:47
 13/31 anonim ***** válasza:
97%

Engem a csak 1 almát vacsorázok, és elhiszi , hogy ez egészséges, tartható, normális dolog.

Vagy ha kalória kereten belül egy normális adag ételt vacsorázom és akkor szól hogy te fogyózol nem? Akkor biztos megeszed? Igen, meg.

2023. máj. 10. 15:08
 14/31 Metionin ***** válasza:
98%
A fogyitabletták meg teák. Hogy egyesek komolyan elhiszik, hogy nulla mozgással és ugyanannyi evéssel majd lefogynak attól, hogy napi 2x bekapják a csodakapszulát vagy megisszák a teát. Anno anyám végigpróbálta kb. az összeset és már gyerekként sem értettem, hogy nem esik le neki, hogy kamu.
2023. máj. 10. 15:12
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

A kedvencem, tipikus gyikes kérdés: "Ma bűnöztem (már a szóért is letöltendőt adnék) akkor most már nem fogok tudni lefogyni?"

A másik, szintén naponta kiírt kérdés: "Hogyan tudok arcból/fenékből/hasból stb. fogyni?"

2023. máj. 10. 15:55
 16/31 anonim ***** válasza:
93%
"Ha keveset eszel, raktározni fog a szervezeted."
2023. máj. 10. 16:00
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 0 izomzattal, többtíz kg túlsúllyal azt mondja valaki, hogy nem akar sportolni/súlyzós edzést csinálni, mert nem akar kigyúrt lenni. :)))
2023. máj. 10. 16:12
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Már mindent leírtak az itteni válaszolók, viszont van 1 kifejezett kedvencem, amit itthon szoktak mondani rendszeresen:

"Este nem szabad enni, mert akkor hízni fogsz, ellenben, ha délelőtt eszel, azt még letudod mozogni a nap folyamán."

A falra mászok ettől.. :D Hiába magyarázom el nekik 100x, hogy teljesen mindegy mikor eszel és eltudod égetni a kalóriát bármikor, mert a kalóriaégetés folyamatos.. Hiába, semmi javulás.

2023. máj. 10. 16:23
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

" az izom nehezebb mint a zsír" 😂 nem, nem nehezebb, csak kisebb a térfogata.

" 6 után nem szabad enni mert hízlal" 🤣

" Nem eszik xy kajàt mert abban rengeteg a zsír, és a zsír hízlal"🤣

" Túl keveset eszel ezért raktàroz a szervezeted"

Amikor valaki abban hisz 14-15 éves kora után is, hogy tabletták bekapkodásával, teák iszogatásával lefogynak, de a kedvencem egy zsírleszívó párnácska volt amit éjszakára a talpra kell ragasztani és leszívja a zsírfelesleget😂😂😂😂😂

Nem eszik kenyeret, az hízlal, helyette abonettet eszik/ puffasztott rizst, vagy egyéb agyonfeldolgozott, kartonpapír ízű

345összetevőből álló ipari hulladékot, mert az egészséges" 😂

Yx túlsúllyal rendelkező, 0 aktivitással, épphogy elkezd diéta mellé mozogni, és azért nem fogyott x nap alatt, mert izmot épített.

" Legalább 140g ch kell az agynak" ( nem, nem szükséges, a szénhidrát nem esszenciális tápanyag)

Ilyen tipikus le lehet e fogyni 10-20 stb kilót 1-2 hónap alatt és társai- mint irreális elvárások.

IR esetén mindenkire megpróbálják válogatás nélkül ráhúzni az itthon elterjedt marhaságot a 160g szénhidrát diétát.

Ezer párszáz kalórián vegetál az illető még nagy kezdősúllyal is, és csodálkozik, hogy szarul érzi magàt és nem tudja tartani a diétàját, folyton jojózik a súlya. ( Ez igazából nem is feltétlen mindig az illető hibája, mert pl orvos is tud fszságokat tanácsolni, irreálisan alacsony energiabevitelt, amivel kb eleve bukásra van ítélve az ember, annyira koplalás szint, amit aztán persze hogy nem fog bírni... Ezt sajnos èn is megtapasztaltam. Az orvosok sincsenek mindig képben sajnos.

2023. máj. 10. 17:30
 20/31 anonim ***** válasza:
89%

Most ez nem teljesen ide tartozik, de engedelmeddel leírom.

1. Van egy karácsonyi poén, egy jó képen, ezzel a szöveggel: még ezt a fogyasztóteát megiszom, aztán beverek egy kiló szaloncukrot :)

2. Egy ismerősöm, mindig amikor találkozunk, light kólát kér, plusz kávét 4 cukorral :))

2023. máj. 10. 18:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!