20. Most már az is baj, ha legalább a kóla kalóriáján spórol?😂
2023. máj. 10. 19:09
22/31 anonim válasza:
ha salatat eszem es beszolnak biztos azert vagy ilyen vekony mert mindig ezt eszed.... nem apam nem azert. ha latnad tele van olajjal, avocado, magok, sajt... a salata nem = a dietas kajaval. hanem az hogy nem eszel többet mint amennyit lemozogsz ennyi.
2023. máj. 10. 19:19
23/31 anonim válasza:
Nekem az, amit itt rengetegen hisznek, hogy mindenkinek muszáj kalóriát számolnia ahhoz, hogy fogyjon, mert különben a szerencsére bízza a fogyását.
2023. máj. 10. 19:32
24/31 anonim válasza:
21-es: én magamban jót mosolygok rajta.
Mekibe is jár rendszeresen, ott is úgy bevert 2 hambit, krumplit, meg almáspitét, csak néztem. Persze light kólával.
Van rajta vagy 15 kg plusz, de nem zavarja, szűk rucikban jár.
Jól érzi magát így, ez a lényeg :)
2023. máj. 10. 20:04
25/31 anonim válasza:
23-as vagyok, sejtettem, hogy ez a tévhit igazából annyira tartja magát, hogy kapok egy nagy nullást a sok okos embertől :D :D Meg is kaptam. Ne higgyétek, hogy nektek van igazatok, de hát pont ezért tévhitek, meg mítoszok, mert tartják magukat rendesen. Csak mondjuk attól tudom kissé felhúzni magam, hogy minden kérdés alá kivétel nélkül rögtön mindenkinek ezt mondjátok és ezt ajánljátok, mintha ez lenne a szentírás, és kivétel mindenkinek ez lenne a helyes út.
Töröltessétek ezt is nyugodtan, hadd tartsa magát még tovább ez a tévhit is. Amúgy meg minek feltenni kérdést róla, ha bizonyos tévhitek "nem megfelelők" válasznak :D Persze ezt tudtam előre, elég kiszámíthatóak vagytok.
2023. máj. 10. 20:17
26/31 anonim válasza:
23. Ja az nekem is. Persze biztos a puszta véletlen műve hogy 30-60 stb kilókat lefogynak emberek számolgatás nélkül. Nem egyértelműen nem véletlen. Tudatos táplálkozásnak hívják:) A feleslegemet ( ami elég nagy volt), én is kcalszámolgatás nélkül fogytam le. Szimplán odafigyeltem arra, hogy mit eszem, és mellé a mozgás.
2023. máj. 10. 20:43
27/31 anonim válasza:
Nekem a "kedvencem" a mindenféle detox baromságok, meg fogyi tabletták.
2023. máj. 10. 21:10
28/31 A nagy Levin válasza:
Én azon csodálkozok, hogy sokan hajlandóak havonta akár több tízezer forintot is áldozni valami "fogyókúrás" szarra, de az nem tűnik fel nekik, hogy mellette szigorúan diétázni kell (plusz mozgás) , úgyhogy, ha netán van valamennyi eredménye az nem a szernek, hanem a diétának köszönhető.
2023. máj. 11. 02:59
29/31 anonim válasza:
Végigolvastam, és talán 1 dolgot nem láttam. Ez pedig a teleshoppos átverős fogyasztó gépek. Magadra kötni, ráállni, ráülni, stb. Úgy fogsz fogyni, hogy neked semmit sem kell tenni az ügy érdekében. Jah! És ehetsz azt, amit és amennyit csak akarsz. És ezeket a vackokat emberek megveszik.
2023. máj. 11. 07:24
30/31 A kérdező kommentje:
#19 Naaa, én 16 voltam, amikor fogyitablettával akartam 1 hónap alatt lefogyni 20 kilót :( :D
#23 Én volt hogy számoltam, volt hogy nem. Fogytam számolás nélkül is de őszintén kevésbé volt tartható nekem ez a clean eating :D Úgyhogy én inkább számolok de eszem magas kalóriatartalmú ételt is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!