162 cm vagyok, 100 kg Milyen étrendre és mozgással tudnék lefogyni? 31/L
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 14:14
2/11 anonim válasza:
Bármilyen étrend alkalmas arra, hogy lefogyj egészen addig, amíg az kalóriadeficitet eredményez. Nem egy bonyolult dolog ez. Valamilyen app segítségével lőjj be egy idealis kalóriamennyiséget és étkezz azon belül. Ilyen túlsúly mellett egyébként azt mondanám, hogy kezdhetsz 1800 kalóriával, mellette napi testmozgás és majd úgy is kiderül, hogy a tested hogyan reagál rá.
3/11 anonim válasza:
31 évesen már nő vagy, nem lány.
5/11 anonim válasza:
ha nincs férjnél akkor még jány:)
6/11 anonim válasza:
Most komolyan ezen kell fennakadni??
7/11 anonim válasza:
Nekem a kaloriabazis jött be. Persze, reális célt beállítva. (Nem 1 hét alatt 10 kg fogyás, hanem hónapok alatt.) Az első pár nap volt rossz, azóta nincs gond. Döbbenet, mennyi sz@rt össze tudtam enni.
8/11 anonim válasza:
Ugye, a baklava finomabb, mint a csokis isler. Én erre jöttem rá diéta alatt.
9/11 anonim válasza:
Isteni 8 as . Kérdezőnek üzenem, hogy szeretem
10/11 anonim válasza:
Mindenképpen kevesebbet kell enned, és kell valami mozgás.
A 100 kg valóban nem piskóta, úgy hogy kezd a dolgot egy kiadósabb ütemesebb sétával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!