Csak hasról milyen mozgással lehet ledolgozni a többletet?
Mindig is sovány voltam, gebe, vékony. Szülés után után is hamar visszafogytam. Ennek 7 éve. AZ utóbbi 1 évben viszont hízásnak indultam nagy örömömre. 12 kilót híztam, most vagyok a normális bmi tartományban.
Mivel zöldség kedvelő vagyok, kevés húst eszek. Amúgy edesseget sem szeretem, nem vagyok nasizós.
Aranyosan híztam, még cicire is. A combom most se túl vastag.
Viszont hasra sokat, csípőre is, úszógumim lett. A hasam főleg alul nagy, estére olyan vagyok mint egy 6 hónapos terhes. De amúgy minden nadrágom szűk hasban, az is ami combban jó.
Tehát csak hasról szeretnék fogyni, hogy a mellem és a többi rész megmaradjon végre normális méretűnek. Így fogyó kúrát nem akarok tartani
Mit javasoltok?
Ilyen az alkatod, most is nagyon vékony vagy, semmi szükséged fogyásra, márpedig helyi fogyás nincs, ahogy a mozgás sem helyileg hat. Pontosabban az izom fejlesztés igen, de akkor az adott területeken még vaskosabb leszel.
Barátkozz meg az arányaiddal, a rettenetes úszógumi gondolom 2cm hús a derekadon. A 6 hónapos has meg az, hogy már nem látod a méhed körvonalát, és a beleid...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!