Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak hasról milyen mozgással...

Csak hasról milyen mozgással lehet ledolgozni a többletet?

Figyelt kérdés

Mindig is sovány voltam, gebe, vékony. Szülés után után is hamar visszafogytam. Ennek 7 éve. AZ utóbbi 1 évben viszont hízásnak indultam nagy örömömre. 12 kilót híztam, most vagyok a normális bmi tartományban.

Mivel zöldség kedvelő vagyok, kevés húst eszek. Amúgy edesseget sem szeretem, nem vagyok nasizós.

Aranyosan híztam, még cicire is. A combom most se túl vastag.

Viszont hasra sokat, csípőre is, úszógumim lett. A hasam főleg alul nagy, estére olyan vagyok mint egy 6 hónapos terhes. De amúgy minden nadrágom szűk hasban, az is ami combban jó.

Tehát csak hasról szeretnék fogyni, hogy a mellem és a többi rész megmaradjon végre normális méretűnek. Így fogyó kúrát nem akarok tartani

Mit javasoltok?

2022. márc. 18. 23:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%
A lábemelés hasra nagyon jó,hullahopp karika is.
2022. márc. 19. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Az megvan, hogy nincs helyi fogyás? Fizikailag nem létezik?

Hogy lenne akkor a lábemelés jó, meg egyéb hülyeségek? Támaszd már alá valami érvvel is légyszi, mert ez így bullshit.

2022. márc. 19. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
2022. márc. 19. 11:12
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Nincs irányított fogyás. Vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan.
2022. márc. 19. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

És belinkel hasedzést :D

Hasra edzés létezik, a hasizmokat erősíted. Ezzel semmit nem fogysz hasról, így semmi köze a kérdéshez.

2022. márc. 19. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Mindegy nekem lement tőle a hasam,a combom meg megmaradt.Érti mindenki hogy baromira értesz hozzá,és köszönjük hogy leírod ugyanazt 10x.De!!Ha hasedzést csinál,formásabb lesz a hasa.Mivel leírta hogy combja,cicije normális így egy kis lábemeléssel formásodhat.De te csak írd le nekünk még1x hogy nincs irányitott fogyás.
2022. márc. 19. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha hasra híztál a legtöbbet a többire meg kevesebbet, akkor mégsem arányosan híztál. A hájat nem tudod írányítani, ha vékony alkat vagy és hasra hízol akkor neked sosem lesz erős homokóra alakod, ezt el kell fogadni. De ez nem is baj, sok ember ezt is szépnek tartja, vagy épp csak ezt tartja szépnek. A kis mell sem probléma, sok nőnek van kis melle, ettől még lehet szép és arányos az alakod. Sosem értettem ezt, a modellek mind ilyen alkatúak, kis fenék kis mell ultra vékony, sok lány ilyen akar lenni, akiket meg ismerek ilyen alkattal azok mind utálják a testüket. Ha zavar a hasad akkor fogyj vissza, ha nem akkor maradj így, esetleg próbálhatsz fenékre edzeni, hogy az nagyobb legyen de arra sincs garancia, hogy jelentős lesz a változás.
2022. márc. 19. 14:35
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2022. márc. 19. 15:15
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
Hasizom és a központi izomzatok erősítése mindig is egy jó dolog. Már csak azért is, mert ugyan fogyni direktbe nem fogsz tőle a hasadról, viszont a tartásodra kihatással van így a meglévő zsírt "másképp fogod hordani" és "másképp fog állni rajtad". Számomra a hasizom erősítés, csípő mozgató izmok, comb izmok edzésre, rendszeres nyújtása csodákat tett a tartásommal. A legtöbb túlsúlyos, ülőmozgást végző embernek könnyen bedől a csípője, medencéje, amit csak így lehet korrigálni.
2022. márc. 19. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!