Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkora a hasam mintha terhes...

Akkora a hasam mintha terhes lennék. Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 21. 12:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%

21-es Kár volt írnod, szerintem csak rosszabb lett, de ok, belemegyek, akkor trollkodjunk.

"Nem érdemleges az, hogy kijelentem, hogy a kérdező nagyon el van hízva."

---Szerintem ezt ő is tudja, ezért tette fel a kérdést, hogy mit tegyen.

"mert mértéktelenül eszik össze-vissza mindent, nem mozog semmit"

---Ezt meg honnan tudod, követed 0-24-ben?

"ha változtatni akar, akkor számolja a kalóriákat"

---A fogyáshoz nem muszáj számolni a kalóriákat, ráadásul nem mindenkinek megfelelő módszer, pláne nem olyannak, aki "mértéktelenül eszik össze-vissza mindent".

"Tehát, szerinted a kérdező nincs elhízva"

---Nem írtam ilyesmit, de ezt már mondtam.

"Szóval az állításod alapból megdőlt."

---Akkor harmadszor is leírom, hogy nem állítottam ilyesmit, hátha felfogod.

"Szerintem te hasonló alkat lehetsz, mint a kérdező, vagy pedig egy fat fan pasi, aki szerint teljesen normális, hogy ekkora hasa van egy nőnek, és csak azzal csillapítod a valóságot, hogy előnytelen pózban fotózta magát, és nem veszed észre a valódi valóságot."

---Egyik sem, de örülök, hogy mindenkit 0-24-ben követsz és tudod kiféle-miféle.

"Magadból indulsz ki azzal, hogy kijelented, hogy nem magyar az anyanyelvem? Ezt mégis miből következtetted ki?"

---Abból, hogy képtelen vagy elolvasni és értelmezni egy egyszerű szöveget, illetve olyanokat képzelsz bele, ami ott sincs.

"Okos az nem vagy az már biztos."

---Lehet, de legalább nem vonok le hasraütés-szerűen következtetéseket, figyelmen kívül hagyva, hogy a másik mit ír.

"Mindegy, remélem a kérdező okosabb, és értelmesebb, mint te."

Én is remélem.

"rájön, hogy legalább 20 kg zsírfelesleg van rajta"

Örülök, hogy ilyen jó szemed van.

"jobban jár, ha számolja a kalóriákat,"

Nos, ha okosabb mint én (amit ugye mindketten remélünk), akkor majd rájön, hogy nem feltétlenül kell számolnia a kalóriákat, hanem egy neki megfelelő módszert kell találnia, ha akar egyáltalán fogyni (de mint írtam a 17-es válaszomban, nem feltétlenül gondolom, hogy ez a helyzet).

"odafigyel majd az étkezésére és hozzá fog majd mozogni rendszeresen"

Na megint mondtál egy hasznos dolgot, még ha állati általános is, azért már valami.

"mert szerinted, csak előnytelen pózban van"

a 14-es is én vagyok, ott írtam, hogy arányosan van rajta mindenhol zsír - igen, ahhoz képest, hogy valójában mekkora a hasa, direkt előnytelen pózban fényképezte magát.

2023. ápr. 21. 21:54
 22/33 anonim ***** válasza:
89%
Egészséges étrend és heti 3-4 edzés. Kövér vagy ne szépítsük na.
2023. ápr. 21. 23:17
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

mert mértéktelenül eszik össze-vissza mindent, nem mozog semmit"

---Ezt meg honnan tudod, követed 0-24-ben?

Azért aki ennyire kövér, az általában nem a túl sportos életmódtól hízik el, nem?

2023. ápr. 22. 05:41
 24/33 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy ja, undorító vagy kérdező, kezdj valamit magaddal amíg még lehet. Persze ha sikerül is a lógó hasbőr szinte már garantált, ugye ezért nem kell úgy élni mint ocsmány vágásra nevelt disznó
2023. ápr. 22. 05:44
 25/33 anonim ***** válasza:
85%

"Szerintem ezt ő is tudja, ezért tette fel a kérdést, hogy mit tegyen"

Tévedsz, a kérdező nem tudja, mert terhes hasról ír, és nem úgy, hogy mit tudnék tenni azért, hogy lefogyjak a kövér hasamból. Az állapotos hasat nem kéne idekeverni, mert a kettő különböző.

"-Ezt meg honnan tudod, követed 0-24-ben?"

Nem kell valakit követni 0-24-ben ahhoz, hogy lássuk a végeredményt az életvitelének. A magyarok háromnegyede nem azért kövér és túlsúlyos, mert hormonproblémás lenne, vagy mert a gyógyszereiknek a hízás lenne a mellékhatása. Teljesen egyértelműen látszik az egészségtelen mozgásszegény életmód, plusz az, hogy a kérdező nem vállalja a kövérségéért a felelősséget, mert "terhes has"ról ír, ami meg nem ugyanaz a kategória.

"A fogyáshoz nem muszáj számolni a kalóriákat, ráadásul nem mindenkinek megfelelő módszer, pláne nem olyannak, aki "mértéktelenül eszik össze-vissza mindent".

Aki nem ismeri a saját testét és a mértéket, mint a kérdező, annak igenis muszáj számolnia a kalóriákat, mert a fogyás nagyrészt az étkezésen múlik, tehát kevesebbet kell bevinni, mint amennyit eléget.

""Tehát, szerinted a kérdező nincs elhízva"

---Nem írtam ilyesmit, de ezt már mondtam."

"Kérdező, egészen arányosan van rajtad zsír mindenhol, jó alakod van,...Beraktál egy olyan képet, ahol kitolod a hasad, úgy állsz, hogy nagyobbnak is látsszon, és még a nadrág is kijjebb szorítja."

Ha valakinek állításod szerint jó alakja van, akkor szerinted az nincs elhízva. Vagy most saját magadnak akarsz ellent mondani? Ha valakire azt mondod, hogy jó alakú, akkor az szerinted el van hízva? És írsz ilyenek, hogy rossz póz...stb.

Totálisan látszik, hogy te az ilyen csajokat szereted.

Egy szó, mint száz, a kérdező nagyon el van hízva. És ez látszik az egész testén, csak a magadfajta fatfanok nem látják ezt, mert nektek ez a szép, hogy minél kövérebb legyen egy csaj. De remélem azzal te is tisztában vagy, hogy ez nem egészséges. Nem a rossz póz, összeszorított nadrág a gond, hanem a nulla sport és a mértéktelen evés.

2023. ápr. 22. 07:30
 26/33 anonim ***** válasza:
83%
Kevesebb, minőségibb étel, több mozgás. A kalória számolás nem hülyeség, legalább az elején, hogy jobban megismerd az ételeket, mekkora egy adag... stb. Alap dolgoknak tűnnek, de valójában igen kevesen tudják ezeket felmérni számolás nélkül. Mozgásnak eleinte a több séta is megteszi, tűzz ki egy magasabb lépésszámot és igyekezz minden nap teljesíteni. Aztán, ha kicsit fogysz, elkezdhetsz futni, és/vagy otthon/teremben edzeni. De ha van olyan sport, ami érdekel, nyugodtan vágj bele.
2023. ápr. 22. 08:05
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Jön a jó idő. Én a bicajozást javaslom. Persze nem városnéző tempóban hanem tekerj rendesen. Heti 3x mondjuk 15 km aztán növeld a távot.
2023. ápr. 22. 08:30
 28/33 anonim ***** válasza:
50%

Mit szeretnél tenni? Valószínűleg azt szeretnéd ha kisebb lenne ezért a fogyást javaslom.

Sok minden lehetséges,de ez már eléggé egészségtelen és meg is fog látszani a hasadon.

Idő kell a testnek ahoz hogy szépen vissza nyerje a formáját,ezért szépen nyugodtan kell fogyni, ha te gyorsan le fogynál akkor a hasad valószínűleg lógni fog és ez szerintem nem fog neked tetszeni.

Hagyd el a cukor bevitelt fokozatosan.

Ha esetleg fogyasztasz gyorskajákat azt is fokozatosan kezd el csökkenteni,mert az is eléggé súlyossá teszi az embert.

Az idei évben 20kg fogyás legyen a célod.

Amellet hogy egyre kevesebb cukrot és gyorskaját eszel érdemes mozogni, először séta majd jöhet a kocogás és végül a futás heti 3x aztán idővel akár lehet többször is.

2023. ápr. 23. 12:22
 29/33 anonim ***** válasza:
19%
25. Te nyertél, 100% felpontozás, őszintén gratulálok - legalább a gyakorikerdesek.hu-n nyertél, ha már komolyabb közegben nem tudnál.
2023. ápr. 24. 11:39
 30/33 anonim ***** válasza:
19%

Hány éves vagy?

Szerintem jól nézel ki. <3

2023. ápr. 24. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!