Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkora a hasam mintha terhes...

Akkora a hasam mintha terhes lennék. Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 21. 12:01
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
14%
Ha lesz időd küldj be egy képet oldalról is, megnézném úgy is a pocakot.
2023. ápr. 21. 13:49
 12/33 anonim ***** válasza:
72%
Végülis kihasználhatod, mondd azt, hogy terhes vagy, legyen helyed a buszod, engedjenek előre a sorokban.
2023. ápr. 21. 14:09
 13/33 anonim válasza:
4%
Sport...kb. mindegy is, hogy milyen. Helyi fogyás csak részlegesen lehetséges, ha fogysz mindenhonnan jön le egy kicsi. Ráadásul kismellű is vagy (szeretem), szv. neked a vékony alak állna jobban.
2023. ápr. 21. 14:43
 14/33 anonim ***** válasza:
18%

13. Kismellű? Melyik bolygón?

Kérdező, egészen arányosan van rajtad zsír mindenhol, jó alakod van, a hasad sem aránytalanul nagy. Ha fogysz, mindenhol fogysz.

Nem tudom, próbáltál-e már valaha fogyni vagy tudsz-e az egészről valamit, ha nem, akkor nézz utána, a 4-es linkje viszonylag jó kiindulópont, bár nem szentírás, meg nehéz is néha olvasni, gondolom Google fordítóval vagy hasonlóval készítették, de az alapok benne vannak. Illetve youtube-on a Dietgainz csatornát ajánlom.

2023. ápr. 21. 15:36
 15/33 A kérdező kommentje:

Ilyen oldalról

[link]

2023. ápr. 21. 16:12
 16/33 anonim ***** válasza:
50%

Úristen, de el vagy hízva. Talán ne zabálj annyi mindent össze mértéktelenül, és nem ártana mozognod is. Legalább 20 kg zsírfelesleg van rajtad.

Számold a kalóriákat.

2023. ápr. 21. 16:17
 17/33 anonim ***** válasza:
40%

16-ost ne vedd figyelembe (azon kívül, hogy a mozgás hasznos, semmi érdemlegeset nem mondott, és még bunkó is)

Beraktál egy olyan képet, ahol kitolod a hasad, úgy állsz, hogy nagyobbnak is látsszon, és még a nadrág is kijjebb szorítja.

Nyilván ezt mind tudod és direkt csináltad, nem tudom mi értelme van ennek azon kívül, hogy látni akarod a reakciókat, mert az érdemi kommentekre nem válaszolsz, tehát nyilván a fogyás nem érdekel.

2023. ápr. 21. 16:25
 18/33 anonim ***** válasza:
44%
18. Látom a stílusod általában ilyen, milyen elragadó. Azt is látom, hogy a magyar valószínűleg nem az anyanyelved vagy nagyon alacsony az IQ-d, mert szöveget értelmezni vagy akár elolvasni képtelen vagy. Amin itt felhúztad magad, abból én egyiket sem írtam, szóval talán nem is nekem címezted, csak úgy általában a levegőbe akartál köpködni - egészségedre.
2023. ápr. 21. 16:57
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egy terheshas ettől feszesebb. És sokszor kisebb is.

Kalóriadeficit, mozgás. Már ha nem szeretnél 50 körül gurulni, ízületi fájdalmaktól szenvedni, szív és érrendszeri problémákat, meg 60 előtt kipurcanni.

2023. ápr. 21. 17:16
 20/33 anonim ***** válasza:
68%

:D

"16-ost ne vedd figyelembe (azon kívül, hogy a mozgás hasznos, semmi érdemlegeset nem mondott, és még bunkó is)"

Szóval semmi érdemlegeset nem írtam? Nem érdemleges az, hogy kijelentem, hogy a kérdező nagyon el van hízva, mert mértéktelenül eszik össze-vissza mindent, nem mozog semmit, ha változtatni akar, akkor számolja a kalóriákat?

Tehát, szerinted a kérdező nincs elhízva, mert szerinted, csak előnytelen pózban van, kinyomja a hasát és összeszorítja a nadrágját? :O

Ha én előnytelen pózban is fotózom magam, kinyomom a hasam, akkor sincsennek hurkáim, főleg nem ekkora, hogy mindenhol bevág és nincs ekkora hasam se.

Szóval az állításod alapból megdőlt.

Szerintem te hasonló alkat lehetsz, mint a kérdező, vagy pedig egy fat fan pasi, aki szerint teljesen normális, hogy ekkora hasa van egy nőnek, és csak azzal csillapítod a valóságot, hogy előnytelen pózban fotózta magát, és nem veszed észre a valódi valóságot.

Magadból indulsz ki azzal, hogy kijelented, hogy nem magyar az anyanyelvem? Ezt mégis miből következtetted ki? Okos az nem vagy az már biztos.

Mindegy, remélem a kérdező okosabb, és értelmesebb, mint te és rájön, hogy legalább 20 kg zsírfelesleg van rajta, és hogy jobban jár, ha számolja a kalóriákat, odafigyel majd az étkezésére és hozzá fog majd mozogni rendszeresen.

2023. ápr. 21. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!