39 hetes terhes vagyok, mit tudnék kezdeni a bölcsességfogammal?
Figyelt kérdés
2 napja ujra megprobal előretörni.Megőrülök annyira fàj es ez a babára is kihat,ez az,ami mèginkabb zavar az egèszben. Ilyenkor mit tudna csinalni vele a fogorvosom? Előre is nagyon szepen köszönöm a vàlaszokat.2016. nov. 10. 06:50
1/5 anonim válasza:
Algopirin. Vagy mütéti úton megvágja az ínyt. Nem hat a.babára az injekció
2/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Lehet, hogy nincs helye vagy rossz irányba nő, ez elég gyakori, ilyenkor sajnos ki kell műteni. Tudnak adni olyan fájdalomcsillapító injekciót, ami csak helyben hat és nem megy le a májadig/babáig, inkább az a kérdés, hogy utána mit szedhetsz. Úgyhogy szerintem irány a fogorvos, ő tudja csak megmondja, a tiéddel mit kellene és tud csinálni és lehet-e. Veszítenivalód biztos nincs, legfeljebb nem egyezel bele, de sajnos valószínűleg magától jobb nem lesz, nem hiszem, hogy szülés közben még erre "vágysz", utána pedig még ennyire sem fogsz tudni elmenni, na meg a szoptatás miatt sem lehet majd bármit bekapkodni. Ha mondod, hogy 39 hetes kismama vagy, biztos gyorsan fogadnak.
3/5 anonim válasza:
Nekem volt igy.
Szóltam hogy terhes vagyok, mert kisebb voltam mint te és megcsinálta úgy. Kivágott egy kis darabot az inyemből.
Nem volt kellemes utána sem de legalább már másnap nem szenvedtem.
Nyugodtan menj el.
A kismamákat tán mindenhol ellátják ingyen ha igaz még. Itt legalaábbid igen, sőt előre is vettek.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm nektek a vàlaszokat..sokat segitettetek vele. Holnap megyek nőidokihoz mèg attol is ràkèrdezek es onnan egyenesen elmegyek fogorvoshoz. (Persze ha iőben èrkezem). mègegyszer köszönöm szèpen.
2016. nov. 11. 01:51
5/5 A kérdező kommentje:
Időben*
2016. nov. 11. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!