9 hetes terhes vagyok. Szerintetek normális?
4 napja sárgás-barnás folyásom van, nem véres, zsömleszinűnek mondanám. Nincs szaga, nem ég a hüvelyem és nem is viszket, csak ez a folyás jelen van. Az orvos megnyugtatott, hogy ameddig nincs vér addig minden ok és a babával is minden rendben.
Volt esetleg valakinek hasonló és tényleg ártalmatlan volt?
Igen, nekem is hasonló volt! Semmi probléma nem adódott azután. Én is kb.ennyi idős terhes voltam. Aztán magától elmúlt. Voltak görcseim is, akkoriban, be is paráztam én is de hálistennek semmi!:) igaz ennek már 17 éve.:)
Minden jót neked:)
Kenetet nem vett?
Én is 9.héten mentem először nőgyógyászhoz, akkor már nekem is volt kis sárgás folyásom, laborba megnézte semmi nem volt, csak valószínűleg a hormonok. Aztán pár hét múlva már el is múlt, és rendes átlátszó-fehéres lett.
Ha nincs szaga, nem csíp, viszket akkor jó, viszont ha barnázgatsz is rendesen lehet elmennék másik orvoshoz is, hogy ő mit mond, de addig aggodalomra nincs ok míg nem görcsölsz, és vérzel!
35 hkm
Terhesség alatt megváltozhat a folyás mennyisége/színe/állaga. Ez normális.
Ha viszket, csíp, fáj vagy hasonlók, akkor kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!