Erka23 kérdése:
Kb 2 hónapos terhes vagyok és mindennapos rosszulletekkel szenvedek (gyomorfajas hányinger szédülés hasi fajdalom gyengeség aluszekonysag) semmit nem bírok csinálni annyira durvák ezek a tünetek ez normális? Hétfőn megyek orvoshoz kérlek írjátok
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 04:21
1/8 anonim válasza:
Igen, normális sajnos. Vannak akik kórházba is kerülnek és infúziót kapnak hogy elkerülhető legyen a kiszáradás. De jó hír hogy nem szokott a terhesség végéig tartani. Az első trimeszter lecsengése után általában javul a helyzet, bízzunk benne hogy veled is így lesz.
2/8 anonim válasza:
Igen, az. Én a 7. hét végén vagyok, fekszem, mint egy darab fa.
3/8 anonim válasza:
már8 hetes voltam mire kezdődött de azt hittem sose marad abba,a vizet is kihánytam,egyszer majdnem hivtunk mentőt,egy parizer ment le egész nap, 5hónapos voltam mire elmult
4/8 anonim válasza:
Sajnos ez természetes. Én hétfőn leszek 13 hetes, de még mindig ez van. Szenvedek!!! Sokszor egész nap csak háztartási kekszen élek. Remélem lassan elmúlik. Kitartást kívánok neked!
5/8 anonim válasza:
Én is így voltam vele. Nem hanytam, de olyan közérzetem volt, hogy kb feküdni bírtam csak. Ha mennem kellett valahová, legszívesebben lefekudtem volna a földre az utcán, úgy éreztem magam.
Plusz folyamatos émelygés, hányinger.
Hogy biztatót irjak, nekem a 11 héten elmúlt. Azóta csak hébe - hóba van egy kis szédülés.
22 hkm
6/8 anonim válasza:
Én is szinte minden nap hánytam, még melóban napközben is, nem csak reggel. Plusz rájön az elején ez az irdatlan fáradtság érzés. Hamarosan túl leszel a kritikus időszakon! És több energiád lesz, mint bármikor (2. trim.re jellemző).
7/8 anonim válasza:
Ez már csak ilyen... Reméld, hogy hamar elmúlik, mást nem nagyon tudsz tenni. Kb minden, ami nem normális, az a terhesség alatt normális. Amúgy, ha a dokinak azt mondod, hogy kb 2 hónapos, lefordul a székről. Az utolsó mensi 1. napját jegyezd meg, onnan kell számolni a terhességi heteket.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!!!
2016. nov. 4. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!