6. héttől kezdve mindennapos hányás? Többi lent
könnyű kajákat egyél
rengeteg vizet igyál
én úgy gonolom a szervezet tuja mire van szüksége, mire nem..nekem speciel a fűszeres, olajos kaják köszöntek mindig vissza..
5-22. hétig végighánytam minden napszakot, mindennap! már a kórház kérdés is felmerült a 9-10 hét környékén, de szerencsére maradt bennem annyi, hogy nem kellett végül befeküdnöm.
Konkrétan az autóban csak előre tudtam ülni és akkor is minden indulás után 5 - 10 perccel hánytam...valahol az útszélén....
Nekem a szénsavas gyömbér jött be - kortyolgatva, és volt egy pár nap amikor az a fanyarízű gumicukor segített egy - ideig - óráig... bár tudtam hogy hányás lesz a vége...de legalább valameddig használt :D kitartást!!!!
Kérdező, próbáld meg mellőzni az elevitet vagy 2 napig és kiderül. Elevit és Gravida is okozott már ilyet pár kismaminál.
Nekem a gyomber tea vált be amúgy. Csodát nem tett de azért jobb lett tőle.
Eleinte b6-ot is próbáltam szedni, nekem viszont az nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!