Szerintetek nagyon kövér vagyok? (képpel)
Úgy érzem nagyon elhagytam magam, már depressziós vagyok, ha csak a tükörbe nézek. Viszont elhatároztam magam, hogy szeretnék változtatni. Már bejelentkeztem egy dietetikushoz, az általa ajánlott étrendet mindenképpen követni fogom, anyáék segítenek is ebben.
Viszont lassan ott tartok, hogy az utcára alig merek kimenni, mindenhol gúnyos szempárokkal találkozom (legalábbis én így érzem). A környezetem mindig nyugtatott, hogy duci vagyok és ez nem annyira vészes. Ez nyilván hazugság volt, kár volt magam eddig áltatni.
Szerintetek érdemes így párkapcsolatot keresnem? Ez már nagyon kövér kategória? Így kép alapján hány kilótól kellene megszabadulnom?
20/l
A kép: [link]
Ismerek egy hölgyet, aki hasonló alkattal szinte vonzotta a férfiakat. A személyiségen, kisugárzáson múlik, nem a súlyon. Azóta sikerült lefogynia neki is :-)
Nagyon jól teszed, hogy változtatsz. A dietetikus jó ötlet. Ezen kívül érdemes lenne a háziorvoshoz is ellátogatni, egyrészt rögzítse a súlyod (később fontos lehet) másrészt érdemes egy labort csináltatni. Harmadrészt pszichológushoz is jó lenne elmenned, mert nem egészséges a viszonyod a testeddel. Nem kéne, hogy anorexiába csapjon át a dolog.
2. Ne legyél már rosszindulatú. 80-100kg felesleg az nem így néz ki. Nincs rajta annyi. ( Rajtam volt évekkel ezelőtt 100kg+ tudom milyen. )
Kérdező, sajnos igen, minden bántás nélkül, mert megkérdezted, ez már egészségre káros elhízás, amivel kezdeni kellene valamit, mert nagyon beteg leszel ( bár esélyes, hogy már az vagy).
Én sok lelki erőt, kitartást kívánok, ha szeretnél változtatni!!!!😊🙏🙏🙏 Mèg nem kèső! Hidd el, megéri!
Hogy hány kilót kéne kb fogynod ahhoz tudni kellene a magasságod és a súlyod. Én ezek hiányában, kép alapján 40-50 kilóra tippelek, de könnyebb lenne pontos adatokkal:)
A párkapcsolatnak nem feltétlen akadálya a felesleg. Ha próbálkozol, akár nyerhetsz is:)
Én magam kövèren ismertem meg és jöttem össze a most már férjemmel. Akkor 55-58kg felesleg volt rajtam, ez ment fel- le az évek alatt, mikor voltak próbálkozásaim a fogyással, a legdurvább időszakban volt 103kg+ rajtam amit aztán 3 év alatt fogytam le, és bő 1 éve tartom is.
Köztünk nem volt probléma a felesleg, a páromat nem zavarta, csak engem😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!