Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Tanácstalan2 kérdése:

Szerintetek kövér vagyok? /képpel/

Figyelt kérdés

[link]

[link]

160 cm és 48 kg vagyok. Régebben fogyóztam,de most kövérnek érzem magam.

2016. jan. 29. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Inkàbb formatlan vagy. Eddz egy kicsit hogy legyen egy kis formàd. De ne fogyj.
2016. jan. 29. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem látszik semmi a képeken

Fehérneműben egész alakos (arc nélkül) a minimum ha normális választ vársz

2016. jan. 29. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

1. Inkább tegyél fel egy NORMÁLISABB képet.

2. Utána mehetsz is egy pszichológushoz, mert TESTKÉPZAVAROD VAN, mert kövérnek látod magad.

3. Miután rendbe tették az agyadat, utána elkezdhetnél izomerősítő gyakorlatokat végezni, hogy formásodj!

2016. jan. 29. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát fejbe se vagy nagyon " vastag".
2016. jan. 29. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy kövér, de még csak túlsúlyos sem!

Sajnos szerintem sem vagy formás, de ez ellen nem sokat tehetsz. Mert én abban látom a "formák" hiányát, hogy a csípőd nem gömbölyű, hanem egyenes. Tehát egyben van a derekaddal.

Azonban a derekadon nincs háj, tehát az vékonyabb már nem lesz, azért olyan, amilyen, mert a bordáid vonalát követi. A csípődön sincs háj, az meg a medencéd vonalát követi, ami nem kiszélesedő.

Ilyen csontozatot, géneket örököltél, bele kell törődnöd. Akárhogy is tornázol, ezen a részén a testednek nem tudsz változtatni, nem lehet a csontokat kedvünk szerint hajlítani, görbíteni.

2016. jan. 29. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér, de semmi derekad, ami nőietlen.
2016. jan. 29. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Persze most jut eszembe, hogy az is lehet, hogy még csak egy kiskamasz vagy, akinek még nem szélesedett meg a csípője!

Szóval ha még gyerek vagy, akkor fogsz változni.

2016. jan. 29. 15:43
 8/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, de nagyon későn érek. Novemberben jött meg először szóval még a csípőm kiszélesedését is várom. Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak, és azoknak is akik szerint nőietlen az alakom. Higyjétek el, hogy nem tehetek róla :(
2016. jan. 29. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell aggódnod! :) Ha még csak most jött meg, akkor még bármi lehet. A legkerekebb és legnőiesebb csípőd is lehet még!
2016. jan. 29. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Csinálj napi 50-60 felülést,guggolást hogy formásabb legyél.
2016. jan. 29. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!