Szerintetek kövér vagyok? /képpel/
160 cm és 48 kg vagyok. Régebben fogyóztam,de most kövérnek érzem magam.
Nem látszik semmi a képeken
Fehérneműben egész alakos (arc nélkül) a minimum ha normális választ vársz
1. Inkább tegyél fel egy NORMÁLISABB képet.
2. Utána mehetsz is egy pszichológushoz, mert TESTKÉPZAVAROD VAN, mert kövérnek látod magad.
3. Miután rendbe tették az agyadat, utána elkezdhetnél izomerősítő gyakorlatokat végezni, hogy formásodj!
Egyáltalán nem vagy kövér, de még csak túlsúlyos sem!
Sajnos szerintem sem vagy formás, de ez ellen nem sokat tehetsz. Mert én abban látom a "formák" hiányát, hogy a csípőd nem gömbölyű, hanem egyenes. Tehát egyben van a derekaddal.
Azonban a derekadon nincs háj, tehát az vékonyabb már nem lesz, azért olyan, amilyen, mert a bordáid vonalát követi. A csípődön sincs háj, az meg a medencéd vonalát követi, ami nem kiszélesedő.
Ilyen csontozatot, géneket örököltél, bele kell törődnöd. Akárhogy is tornázol, ezen a részén a testednek nem tudsz változtatni, nem lehet a csontokat kedvünk szerint hajlítani, görbíteni.
Persze most jut eszembe, hogy az is lehet, hogy még csak egy kiskamasz vagy, akinek még nem szélesedett meg a csípője!
Szóval ha még gyerek vagy, akkor fogsz változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!