Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon kövér...

Szerintetek nagyon kövér vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

Úgy érzem nagyon elhagytam magam, már depressziós vagyok, ha csak a tükörbe nézek. Viszont elhatároztam magam, hogy szeretnék változtatni. Már bejelentkeztem egy dietetikushoz, az általa ajánlott étrendet mindenképpen követni fogom, anyáék segítenek is ebben.

Viszont lassan ott tartok, hogy az utcára alig merek kimenni, mindenhol gúnyos szempárokkal találkozom (legalábbis én így érzem). A környezetem mindig nyugtatott, hogy duci vagyok és ez nem annyira vészes. Ez nyilván hazugság volt, kár volt magam eddig áltatni.

Szerintetek érdemes így párkapcsolatot keresnem? Ez már nagyon kövér kategória? Így kép alapján hány kilótól kellene megszabadulnom?

20/l

A kép: [link]

2023. ápr. 14. 09:03
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos igen, nagyon kövér vagy.

A környezeted meg ássa el magát, hogy hazudott neked és idáig jutottál.

Legalább 30-40 kg felesleg lehet rajtaf.

Sok sikert a fogyáshoz, az első lépést már megtetted a dietetikussal.

2023. ápr. 14. 11:17
 12/44 anonim válasza:
74%
Nem akarok bántani senkit, ne haragudj, de tényleg van egy pici túlsúly. Ezen könnyen tudsz változtatni, pl. edzőterem, fogyókúra, diéta, futás, fitness. Ne aggódj, sosem késő ilyenen változtatni:)
2023. ápr. 14. 11:43
 13/44 anonim ***** válasza:
66%

Morbidan túlsúlyos vagy.

Nem akarlak megbántani, de ez a szomorú helyzet.

Nagyjából 30kg felesleg lehet rajtad, de nem ártana tudni a magasságod, testsúlyod.

Amennyiben komolyan szeretnél lefogyni, nyugodtan jelezd, és segítek. Az, hogy változtatni akarsz mindenképpen becsülendő.

2023. ápr. 14. 11:46
 14/44 anonim ***** válasza:
87%
Illetőleg a dietetikus hátterét csekkold le, sajnos a magyar szakemberek nem valami piacképesek.
2023. ápr. 14. 11:47
 15/44 anonim ***** válasza:
24%
Á, dehogy vagy kövér. Hogy lennél az?
2023. ápr. 14. 11:47
 16/44 Thunderfairy ***** válasza:
39%

Nekem van egy munkatársam. Hozzád hasónlo alkatról Aerobik és a megfelelő étkezésel szépen lefogyot másfél év alatt. Továbbra is tartja a diétás étkezést, gondolom Aerobik melett, és szép vékony alkatú lett.

Ilyen volt:

[link]

Ilyen lett:

[link]

Figyelem. Ez 1,5 év eredménye amit meg is kell tartania. Ez nem egy előtte-utána kamu dolog. Legyen példa előted is kérdező hogy meg lehet csinálni.

SOK SIKERT.

2023. ápr. 14. 13:28
 17/44 anonim ***** válasza:
95%

Kalóriabázis Facebook csoportba lépj be, rengeteg motiváló sikertörténet van 30-40-50 kilós fogyásokkal, és kérdezhetsz is, nagyon segítőkész közösség. Nekem emellett a Duciforradalom is segített (van kollagén terméke meg fizetős klubja is, de azzal nem kell foglalkozni), az ingyenes anyagaiban minden benne van, ami kell, és rengeteg finom és egészséges recept.

A kérdésre válaszolva: párkapcsolatot akkor lehet kialakítani, ha magaddal rendben vagy. Nem testileg, hanem lelkileg. A kérdésed alapján, most nem ez a helyzet.

És igen, nagyjából 30-40 kg túlsúly van rajtad. Nem lehetetlen leadni, csak csinálni kell és okosan kell csinálni.

2023. ápr. 14. 13:42
 18/44 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon!
2023. ápr. 14. 14:17
 19/44 anonim ***** válasza:
38%
16# Mit szól az ismerősöd, hogy mutogatod a fotóját?
2023. ápr. 14. 14:23
 20/44 anonim ***** válasza:
82%
19. Nem a 16-os vagyok, de feltűnt, hogy egy újságban jelent meg az ismerőse?
2023. ápr. 14. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!