Szerintetek nagyon kövér vagyok? (képpel)
Úgy érzem nagyon elhagytam magam, már depressziós vagyok, ha csak a tükörbe nézek. Viszont elhatároztam magam, hogy szeretnék változtatni. Már bejelentkeztem egy dietetikushoz, az általa ajánlott étrendet mindenképpen követni fogom, anyáék segítenek is ebben.
Viszont lassan ott tartok, hogy az utcára alig merek kimenni, mindenhol gúnyos szempárokkal találkozom (legalábbis én így érzem). A környezetem mindig nyugtatott, hogy duci vagyok és ez nem annyira vészes. Ez nyilván hazugság volt, kár volt magam eddig áltatni.
Szerintetek érdemes így párkapcsolatot keresnem? Ez már nagyon kövér kategória? Így kép alapján hány kilótól kellene megszabadulnom?
20/l
A kép: [link]
Igen, sajnos ez tényleg rendkívül nagy túlsúly már. Egy jó van benne, hogy annyira fiatal vagy még, hogy jó eséllyel komoly eü problémát még nem okozott. Könnyebben le tudod adni, mint egy 40 feletti és a bőröd is sokkal rugalmasabb, ezért ha lassan adod le és kicsit mozogsz mellé két év alatt simán eltűnik rólad ha szerencséd van, nyom nélkül.
Szedd össze magad, aztán számold a kalóriákat meg méregesd a kaját. És naponta sétálj egy nagyot. Kisebb súllyal meg már nekifoghatsz sportolni.
Mire jön a nyár, simán lemegy rólad 10-15 kiló és az majd motivál.
Relatív.
Egy 40 kilós pcsához képest igen, egy 250 kilóshoz képest meg nem.
Am. meg minek tetted fel ezt a kérdést?
Ha most jön 20 retardált beszólni neked, attól véknyabb leszel?! :)
Ha akarsz változni változz ,ha nem akkor nem.
Mások veleménye ennyire számít?
Egyiket sem ismered ne akarj megfelelni senkinek..
Igazság szerint van akinek pont ez tetszik , de ameddig te nem tudod elfogadni magad a kapcsolatod sem lesz boldog
Fekete karcsúsít, de te így is kövér vagy.
Ránézésre legalább 100kg.
Van akinek bejön ez.
Le lehet fogyni, én is lefogytam 20kg-t 4 hónap alatt 1 évvel ezelőtt, azóta simán tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!