Nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
164 cm és 65 kg nő vagyok. Én bálnának érzem magam. Mennyinek kéne lennem?2023. ápr. 9. 20:27
2/20 anonim válasza:
Nem kell 45-50-nek lenni. 50-58 kg lenne a legjobb
3/20 anonim válasza:
PF... Jó hogy nem mindjart 66 kiló vagy. Csodálom, ha be mersz lépni egy liftbe mert úgyis leszakad. Bár az ilyen kövér emberek úgysem lépcsőznek
4/20 anonim válasza:
Kövér biztosan nem vagy 🙂
Én 165 cmhez vagyok 58 kiló és így érzem jól magam, formás, nőies az alakom.
5/20 anonim válasza:
BMI (testtömeg index) kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy mennyi az Ön BMI értéke, és az melyik tartományba esik.
Az Ön testtömeg indexe:
24.17
Normális testsúly
6/20 anonim válasza:
Ezt látni kéne.
Láttam már hasonló lányt, őt max ducinak tituláltam volna, szép arányos teste volt.
Míg láttam már olyat is, aki hasonló paraméterekkel nagyon szét volt folyva.
7/20 anonim válasza:
Normális a súlyod. Ha fogyni szeretnél, akkor csak pár kilót javaslok fogyni. Sporttal tudsz korrigálni a testeden.
8/20 anonim válasza:
Ebből mennyi az izom? Tükörbe kellene nézni.
9/20 anonim válasza:
A gyakoris inceleknek ez már dagadt. Normális, életképes emberektől kérdezd meg inkább, akik élőben is láttak már nőt. De egyébként nem vagy kövér.
10/20 anonim válasza:
Ez tok normalis attol is nagyon fugg h milyen a testalkatod, csontojaid miylen nehezek stb de ez meg boven benne van a normalban <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!