A kövér emberek hogyan tudják magukat elfogadni és miért nem kezdenek bele a fogyokúrába?
Szeretném leszögezni nem azokról beszélek akik valamilyen egeszsegugyi gond miatt hiztam meg.
En azokrol beszelek akik zabálnak mint az állat es ezert hiztak meg🤷♀️
Miert nem zavarja oket?
Hogyan tudnak igy elni?
Miert nem kezdenek el lefogyni?
Hogy tudnak tovabb is zabálni annak ellenere hogy pont hogy emiatt kerultek oda ahova
Miert jo nekik a koverseg minden negativ dolgaval egyutt elni??
A faradekonysag,izzadas,magasvernyomas,cukorbetegseg stb
Hogyan tudja valaki elfogadni magat tulsulyoskent?!?!?
Fokepp azokrol lenne szo akik nok,fiatalok es szemre megmondom hogy 150 kg simán van 🤷♀️
Nem,en nem vagyok túlsúlyos. Teszek ellen. Nehez.Sokszor lemondassal jar. Hizasra hajlamos vagyok.
De keptelen vagyok koverkent élni!
2
Na erre viszont nem gondoltam hogy ilyen is lehet a dolog mogott
"Szeretném leszögezni nem azokról beszélek akik valamilyen egeszsegugyi gond miatt hiztam meg."
. Az ételfüggőség is egészségügyi probléma.
Nincs olyan ma ismert egészségügyi betegség, ami hizlal.
(El ne kezdjétek a pajzsmirigyet és antidepresszánsokat, mert egyik sem termel kalóriát a semmiből.)
Másik ok lehet, hogy szarnak mások véleményére. Igazából szinte csak a párválasztásban előnyös, ha valakin nincs sok felesleg, egyébként 80 és 120 kilósan is ugyanúgy élik az életüket - max rövidebb ideig.
De szerintem a leggyakoribb ok, hogy vagy nincs kitartás, vagy nincs tudás a fogyózáshoz. Azért ahhoz erő kell, hogy a pizzáról és sültkrumpliról áttérjen valaki a levesre és főzelékre. A tudás is nagy probléma, mert azt hiszik, hogy ha majonézes krumplisalátát, vagy müzliszeletet esznek, attól majd fogynak.
7
Mint ahogy irtam sajnos ha nem szeretnek kover lenni azert nekem is tennem kell
Voltam enis kover,a legtobb ami voltam az 90 kg
Valahogy a valosagot ensem lattam tukorbe
Nyilvan lattam hogy nem vagyok vekony de nem gondoltam annyira veszesnek.
Egeszen addig amig elnem keszult a karacsonyi fotonk az albumba
Hat ott szembesultem hogy mivé is váltam valójában. Ez volt az utolso csepp a poharba
Sikerult tobb mint 1 ev alatt 55 kg ig lemenni es ezt azota is tartom
Nehez,sokszor nincs hozza kedvem,neha a siras kuszoben alok es a mierteket keresem
Vannak napok amikor megengedem magamnak a jo eteleket,a fagyikat nyaron stb
De mindig jon a valosag,a lemondas,az aldozat amit hozok ha vekony szeretnek maradni.
Viszont barmennyire is gyulolok lemondani etelekrol megis azt erzem hogy muszaj,nem ereztem jol magam tulsulyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!