Kövér vagyok ezekkel az arányokkal?
"Viszont olyan szempontból nem igazán ügyeltem a táplálkozásra, hogy nem számoltam a kalóriát, tápértéket, mindig is ettem amit és amennyit megkívántam."
Akkor végülis ügyeltél a táplálkozásra, mert annyit ettél, amennyit megkívántál, nem többet. Nincs azzal semmi baj, ha nem számolod a kalóriát, az elmondottak alapján nincsen erre szükséged. Ahogy fent is írták, a súlyod normális, ha jól érzed magad, egészséges vagy, jól mennek az edzések, nyugodtan folytasd így tovább. Maximum esztétikai okokból kezdhetnél fogyókúrába, ha valamiért kicsit lejjebb szeretnéd vinni a testzsírszázalékodat, de erre egyáltalán semmi szükség nincsen, és még hosszú távon káros is lehet, ha rákattansz saját magad bírálására. A lényeg az egészség, meg hogy a legjobbat hozd ki magadból az edzésekkel, minden egyéb másodlagos, és sok esetben nem érdemes külön küzdeni érte, pláne ha így jól érzed magad.
Teljesen normális + 5-6 kiló van rajtad. Semmi gáz, csak nekem pl már 66 kilósan sem szerették az ízületeim a többletsúlyomat.
Kinézetre nem volt gáz a 66, csak éppen a térdem rhadtul fájt miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!