Miért van az hogy egy 170 centis nő 68 kiloval és egy 150 centis nő 48 kiloval ugyanolyan aranyokkal rendelkezik mégis a pasik a kicsit választanak?
Nem feltétlenül a kisebbet választják.
Szerintem a férfiak, akiknek mindig pici barátnőjük van, nem érzik magukat elég férfiasnak ahhoz, hogy elbírjanak egy nagyobb darab nővel.
Van, aki viszont kifejezetten magas nőket szeret, mert elég feltűnő jelenségek. Az emberek, ha meglátják őket együtt, arra gondolhatnak: "hű, ez a pasi tudhat valamit!".
Megfigyelés: a magasabb férfinak az alacsonyabb nők tetszenek, az alacsonyabbaknak a magasabbak. Lehet, a természet így akarja kiegyenlíteni a férfi testmagasságát. Úgy értem, se jeti, se törpe ne legyen az utód :D
Én 182 cm vagyok,70 kg.. a velem egymagas, vagy magasabb csávók is megjegyzik, hogyha velük lennék “ végre nem törne ki a nyakuk” :) Van pár alacsonyabb srác, aki pedig a hosszú combjaimat dicsőíti..
Lassan 4 éves kapcsolatban vagyok, a párom exei alacsonyabbak voltak (165-175) de nekem már az első randin is megjegyezte, hogy végre, egy gyönyörű és magas lány.
Nyilván nem csak a magasság, súly, arányok a döntőek.. Hiába magas valaki, és vékony, hogyha arcra nem tetszik az adott embernek, vagy a stílusa elviselhetetlen, vagy alacsony/magas,és szép valaki ha a kisugárzása rossz.
Pont a magassága (alacsonysága) miatt.
De 155 centisként velem is többör esett meg olyan, hogy a fiúnak mégis a 170 centis, hosszú lábú barátnőm tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!