én 74, ő 95. mégis ugyanolyan testalkat?
A ruha sokat számít. Talán hasonló karakterek vagytok ezért látnak hasonlónak titeket súlyban is.
De ne hozzá hasonlítsd magad, hanem az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.
Még jó,hogy ezt megírtad hajnali 1-kor fogyókúrás téma böngészése közben,a nőkkel való kudarcaidat egy idegenre vetítve. ;) Minden nő álma lehetsz!
Többieknek köszi szépen!
jah én nyomtam rá 1 mínuszt,mert komplett butaság ez az erősebb csontozat téma mert-
egy 180 centis drabális nagydarab nő csontváza maximum 12 kiló.
egy vékonydongájú alacsony felnőtt nő csontváza 9-10 kiló.
ezért a csontnak a súlya és vastagsága pár kilót tesz,vagy vesz el a végeredményből,ezért nem releváns ebben a témában és főleg nem tény,hanem tájékozatlanság inkább.
10-es, arról volt szó, hogy mitől lehet nehezebb, amibe igenis beletartozik az is, hogy pár plusz kiló a csontozatból jön. Egyébként terhelésre is sűrűsödik a csont, mivel nem tömör, hanem pókhálós szerkezetű, így elég változatos lehet a súlya.
Az meg kiváltképp magas értelemre vall, hogy azt is lepontoztátok, amikor az indokra voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!