Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » én 74, ő 95. mégis ugyanolyan...

én 74, ő 95. mégis ugyanolyan testalkat?

Figyelt kérdés
Az hogy lehet, hogy ha én 74 kg körüli vagyok egy ismerősöm pedig 95 és mégis kb ugyanolyan a testalkatunk? (egy magasak is vagyunk) valószínűleg ruha nélkül látszódna a különbség, de ha valaki ránk néz meg nem mondja, hogy 20 kg különbség van köztünk. (félreértések elkerülése végett őt nézik "csak" 70 kg körülinek) ennyire számít a testfelépítés? és ha ő ténylegesen lefogy 70 kg-ra úgy fog kinézni mint egy 50 kilós?:D mert akkor belehúzok.. :D

2015. máj. 6. 10:22
1 2
 11/16 Gabipasika válasza:
0%

Az első számot nézd hülye...

Te vagy a 10-es

2015. jún. 16. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Gabipasika, ha lenne egy kis eszed, rájöhettél volna, hogy ha törölnek egy hozzászólást, akkor változik a számozás is!! Amikor írtam, az a tizedik volt.
2015. jún. 17. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Gabika, te idióta! Gondolkodni luxus lenne?

Ha eredetileg nem a tizedik lett volna, akkor 9/9-et írt volna ki, nem 9/10-et! Idejössz lehülyézni másokat, amivel egyértelművé teszed, hogy te vagy az.

Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.

2015. jún. 18. 13:54
 14/16 Gabipasika válasza:
0%
Ki töröl? Nem lehet törölni...
2015. jún. 20. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
A moderátorok simán tudnak törölni.
2015. jún. 20. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:

A tömeg semmit sem jelent a sűrűség vagy a térfogat nélkül. Ez rád is igaz. Az izomszövet nehezebb mint a zsírszövet nem mindegy mennyi víz van a testedben satöbbi....

Mutass képeket arról sokkal egyszerűbben lehet mondani bármiféle véleményt is.

2020. máj. 23. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!