Miért van az hogy egy 170 centis nő 68 kiloval és egy 150 centis nő 48 kiloval ugyanolyan aranyokkal rendelkezik mégis a pasik a kicsit választanak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 07:50
21/23 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem sem azok pedig én anorexes vok
2019. jan. 17. 09:46
22/23 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség már.
160 cm vagyok, a férjem 185.
Nem a magasságom, hanem a személyiségem, a kapcsolatunk, a kémia és sok minden olyan miatt választott engem(én meg őt), ami a magasságnál jóval fontosabb!
Hozzáteszem, volt 175 magas barátnője is, nekem meg volt 170 cm-es barátom is előtte.
Nem cm-rel mentünk egyikünk sem az első randira.
ez nagyon felszínes kérdés.
Amúgy 160-162 cm vagyok - amikor összejöttünk, 45 kg voltam, most 60 kg vagyok, a kettő között eltelt 15 év.
Most fogyni akarok, célsúlyom az 52-53 kg, úgy is fogok neki tetszeni, de mivel szeret, ez most sincs másképpen. Az egészségem és az energiaszintem miatt akarok fogyni.
23/23 anonim válasza:
Nőt nem kilóra meg méretre választunk ez totális baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!