Regenor velemeny?
Probalta mar valaki?
Nekem megvan rola a velemenyem de azert kivancsi lennek azera is, aki mar hasznalta!
@10
Sem az "úttörőbecsületszó", sem a klinikai vizsgálatok nem érnek semmit gyakorlati tapasztalatok nélkül. Lehet róla elmélkedni napestig, de inkább ki kell próbálni. Az a biztos.
Pont a gyakorlati tapasztalat nem ér semmit.
Mivel van hozzáadott táplálkozásbeni változtatás is.
Tehát nem önmagában, csak a szert használja valaki hanem a mellé adott javaslatokat is betartja.
Ekkor már nem releváns ez a tapasztalat ..
@12
Akkor pedig ki kell próbálni az étrendet Regenor nélkül, hogy mi az eredmény. Utána pedig ugyanazt az étrendet Regenorral. Ha van különbség akkor mégiscsak működik.
Így van.
Csak azt nem értem miért kötik sokan az ebet a karóhoz, hogy ez hatásos ha nem is végeztek ilyen összehasonlítást.
Senki nem fog kapszuláktól lefogyni.
Mit gondolsz, hány ilyen fogyasztó csodaszer volt már eddig?
Mind a többinél jobb volt amíg el nem tűnt a süllyesztőben.
Ezzel sem lesz másként.
@14
Többen végeztek ilyen összehasonlítást (köztük én is), legfeljebb te nem tudsz ezekről.
"Senki nem fog kapszuláktól lefogyni."
Ebben egyetértünk. Csodaszerek nem léteznek.
(mondjuk a Regenor nem is kapszula formájában kapható, és lassan 15 éve a piacon van)
Minden attól függ, hogy kinek mi a célja
-Ha valaki meg akar oldani egy problémát, akkor kipróbálja.
-Ha valakit érdekel a tudományos alaposság, akkor nekiállhat kísérletezni. A tudományokban az elméleteket mindig letesztelik a gyakorlatban is. Csak akkor derül ki az elmélet helyessége.
-Ha valaki csak elmélkedni akar és a véleményét hangoztatni, azt is megteheti, csak ne várja el, hogy komolyan vegyék.
"Többen végeztek ilyen összehasonlítást (köztük én is), legfeljebb te nem tudsz ezekről."
Pont, hogy nem.
Vagy elfogultak voltak.
Nem független és hiteles összehasonlítás volt.
A te véleményegd nem számít, mert elfogult vagy.
Az én nézetem teljesen független ettől, tehát nem vagyok elfogult.
Nincs közöm hozzá, nem árulom, nem használom.
"Regenor mellett nem kell kalóriákat szamolgatni"
Nem ? Nettó koplalás az egész. Az étrendi ajánlásuk szerint nőknek 1200, férfiaknak 1500 kcal javasolt. Baromság. Még nőknek is kevés az 1500.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!