Hogy fogyjak le 5 kilót nyárra?
Te most őszintén kinek magyarázkodsz? Állítasz valamit, ami nem igaz, nem úgy igaz, ahogy te állítod, én csak azt javítom ki. A többi sallang, amit írsz, teljesen felesleges mellékzönge.
Állítod, hogy nincs teljesen lapos has. Én csak ezt cáfoltam meg, mert igenis létezik. Az, hogy te hogy csűröd, csavaros az már nem ide tartozik.
Elcseszett egy világ ez.. Lapos has? Senkinek sem lapos a hasa.
A social média és a valóság nem ugyanaz, ébredjetek fel. Nekem is kockás a hasam, meg eres a vállam 1 kép erejéig, de a nap 99%-ban pólóban vagyok/nem húzom be a hasam/nem vagyok "felpumpálva" edzés miatt. Egyértelmű, hogy az emberek mindig a legjobb formájukat akarják mutatni a társadalom felé, én is ilyen vagyok, és mindenki ilyen.
A fentebb linkelt képeknél sem néznek ki így egész nap, sőt..
Kicsit mentálisan tedd magad rendbe kérdező, mert ez sajnos elég erősen testképzavarra utal. Ne higgy el mindent, amit a neten látsz.
Ha éhes vagy. 1pohàr víz
Ha utàna is. 1alma. Ezek kis csalàsok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!