Hogy fogyjak le 5 kilót nyárra?
kibäszott könnyű lefogyni, kalória deficit.
Többet égetsz el mint amennyit beviszel, számold a kalóriákat kaloriabazis.hu
mentálisan lesz nehéz ha gyenge vagy, testileg kibekúrt könnyű, edzz, élj aktív szexuális életet, egy szóval égesd a kalóriát.
6. Nem amúgy marhára nem könnyű. Minél kisebb a súly annál kevesebbet lehet enni ha az ember fogyni akar, meg többet kell hozzá mozogni. De azért 1 nap csak 24 óra. Ez baromira nem könnyű. És ne fáraszd magad lekezelő, lenéző prédikációval, én magam is lefogytam. Tehát nem kifogásokat keresek.
Szimplán leírtam a tényeket. Az emberek többségének bizony nehéz fogyni, munka, család, korán kelés, fáradtság bla bla bla. Ha könnyű lenne, már minden kövér ember lefogyott volna.
Felejtsd el a kilókat. Inkább normálisan kezdj el otthon edzeni. Hiába fogynál le annyira, amennyire akarsz, ha nincs rendes törzsizomzatod, akkor max addig lesz lapos a hasad, amíg nem eszel semmit. Onnantól, hogy akár egy pohár vizet is megiszol, látszani fog. Ráadásul egy pálcika lennél a végére, nagy hassal. Bár a strandon ilyesmi valójában senkit nem érdekel, de ha magabiztosabb akarsz lenni, és szeretnéd, hogy elég energiád is legyen, akkor inkább legyél enyhén tónusos, formás, semmint alultáplált, puffadt gyomrú.
Ha minden áron fogyni akarsz, azt mondanám, hogy max 2 kiló, de edzés mellett. Az edzés pedig heti 4-5 alkalom, 30-60 perc, nagyrészt erősítés.
8, mit jelent neked a normális étrend és az alacsony kcal?
Mondjuk osszál már be 1000 kalóriát normálisan? ;) Mert még azzal is 1 kilót fogyna havonta, azaz nyárra soha.
De ehhez nem kell ilyen kis súlyúnak lenni sem. 160/65-tel is csak csigalassú tempóban lehet fogyni egy átlag ülőmunkát végző emberkének, ha a minimum 1200-t be óhajtja vinni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!