Ha az alapanyagcserémet eszem, és mellette heti 5x súlyzós edzésem van, van napi 15.000 lépésem, ez hány kalóriás deficit körülbelül?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 18:10
1/16 anonim válasza:
Attól függ mennyi kalóriát égetsz el a heti 5 súlyzós edzéssel, a 15000 lépssel. Nem tudjuk milyen magas vagy, és hány kg így nem tudjuk mennyi az alapanyagcseréd. Nem tudjuk mennyi ideig tart a súlyzós, és nem mindegy hogy 2 kg-ot emelsz vagy 20 kg-ot.
Ha kicsit részleteznéd akkor jobban át tudnánk látni a dolgot.
2/16 A kérdező kommentje:
173cm, 77kg
Súlyzós edzést komolyan veszem, intenzív, nagy súlyokkal, 6-8-as ismétléstartomány, utolsó ismétlések nagyon nehezen mennek, azaz kb. bukásig edzek. Van, hogy 7-8 percet is kell pihennem 1-1 szett között, annyira megterhel az előző szett.
2023. márc. 18. 18:43
3/16 anonim válasza:
Elnézést, egyvalamit elfelejtettem megkérdezni, férfi vagy nő vagy?(alapanyagcsere szempontjából ez is számít), utána már tudok választ adni
4/16 A kérdező kommentje:
férfi, 19 éves
2023. márc. 18. 19:01
5/16 anonim válasza:
Az alapanyagcseréd 1800-1900 kalória között van. Ez ahhoz kell ha csak fekszel és nem csinálsz semmit, tehát ezt akkor is elégeted. Ha naponta 15000 lépést teszel meg, azzal olyan 400-500 kalória ég el nálad. A súlyzós edzés viszont szerintem elég sok kalóriát elvisz, főleg ha bukásig edzel. Egyébként egyáltalán nem vészes a testsúlyod, neked max 7 kilót kellene fogynod, nagyon max 10, de inkább izmosodnod kellene. Én azt mondanám hogy ilyen aktivitás mellett egyél nyugodtan 2000-2300 kalóriát, és sokkal jobban fogod érezni magad.
6/16 anonim válasza:
De a kérdésedre a válasz, ezzel 2000+ kalóriás deficitben leszel, és ez hosszú távon nagyon nem lesz jó..ki fogod éheztetni a szervezeted, én nem ajánlanám ezt a durva megszorítást...
7/16 anonim válasza:
Ez valóban elég extrém, ne csinálj ilyesmit, hamarosan nem lesz erőd az edzéshez sem. Okosabban fogj hozzá, így ennek nem lesz semmi eredménye, illetve csak negatív eredménye lesz.
8/16 anonim válasza:
Ha az alapanyagcserét eszed csak, akkor legfeljebb pár napig fog ez működni. Utána már nem lesz energiád sem a lépésekhez, sem az edzéshez, aztán elkezd gyötörni a farkaséhség, mindent felzabálsz, és jössz ide sírni, hogy hány nap alatt tudod ezt semmissé tenni... Ne csinálj ilyen hülyeséget! Semmi értelme.
9/16 anonim válasza:
töltsd le a yaziot és minden kérdésre választ kapsz
10/16 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Lehetsz duhos a betegsegre!!! A ferjed nem tehet rola hogy lebetegedett. Milyen muteted maradt el? Milyen csaladi esemeny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!