Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám formába hozni...

Hogyan tudnám formába hozni magam 3 és fél hónap alatt?

Figyelt kérdés

156 centi vagyok, 86 kg🥴

2 szülés után maradt rajtam felesleg

Most tudok a 2 picitol elkezdeni mozogni

Minden ötlet érdekel

Táplálkozással kapcsolatos dolgok is

Köszönöm szépen 🥰

2023. jan. 28. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére nem vagyunk ugyanolyanok, de kétszer is leírtam, hogy ez az ami nekem bejött, de van mintaétrend ami egy Ftba nem kerül. Leírtam a saját tapasztalotam. :)
2023. jan. 29. 12:41
 12/16 anonim válasza:
100%
Nektek.miért fáj ha valakinek sikerül valami?egyből hazugság?
2023. jan. 29. 15:17
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Tényleg nem vagyunk egyformák. Én pl. sosem kezdenék drasztikus fogyásba, amíg szoptatok, de valóban kinek mi.
2023. jan. 29. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy újabb poszt ami nem arról szól hogy mindenki leírja a tapasztalatát, saját sikerét, hanem megint megy az utálkozás. Az ilyenek minek jönnek ide?
2023. jan. 29. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Kasza Tibi nem a saját módszerével fogyott le, ez köztudott. De te azért megveszed csilliárdért a porát, meg követed az 1200 kalóriás fos étrendjét, amivel akkor is fogynál, ha nem ennéd mellé a csilliárdos vackot. Magyarul kidobsz egy rakás pénzt az ablakon. Mi ez, ha nem ostobaság? És még reklámozod is.
2023. jan. 29. 17:07
 16/16 NTBS ***** válasza:
43%
Több mozgás, fokozatosan csökkentsük a kalóriákat.
2023. jan. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!