Hogyan tudnám formába hozni magam 3 és fél hónap alatt?
Figyelt kérdés
156 centi vagyok, 86 kg🥴
2 szülés után maradt rajtam felesleg
Most tudok a 2 picitol elkezdeni mozogni
Minden ötlet érdekel
Táplálkozással kapcsolatos dolgok is
Köszönöm szépen 🥰
2023. jan. 28. 21:54
11/16 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyunk ugyanolyanok, de kétszer is leírtam, hogy ez az ami nekem bejött, de van mintaétrend ami egy Ftba nem kerül. Leírtam a saját tapasztalotam. :)
12/16 anonim válasza:
Nektek.miért fáj ha valakinek sikerül valami?egyből hazugság?
13/16 anonim válasza:
Tényleg nem vagyunk egyformák. Én pl. sosem kezdenék drasztikus fogyásba, amíg szoptatok, de valóban kinek mi.
14/16 anonim válasza:
Ez egy újabb poszt ami nem arról szól hogy mindenki leírja a tapasztalatát, saját sikerét, hanem megint megy az utálkozás. Az ilyenek minek jönnek ide?
15/16 anonim válasza:
Kasza Tibi nem a saját módszerével fogyott le, ez köztudott. De te azért megveszed csilliárdért a porát, meg követed az 1200 kalóriás fos étrendjét, amivel akkor is fogynál, ha nem ennéd mellé a csilliárdos vackot. Magyarul kidobsz egy rakás pénzt az ablakon. Mi ez, ha nem ostobaság? És még reklámozod is.
16/16 NTBS válasza:
Több mozgás, fokozatosan csökkentsük a kalóriákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!