Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám formába hozni...

Hogyan tudnám formába hozni magam 3 és fél hónap alatt?

Figyelt kérdés

156 centi vagyok, 86 kg🥴

2 szülés után maradt rajtam felesleg

Most tudok a 2 picitol elkezdeni mozogni

Minden ötlet érdekel

Táplálkozással kapcsolatos dolgok is

Köszönöm szépen 🥰

2023. jan. 28. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
2023. jan. 28. 22:15
 2/16 anonim válasza:
18%

Cukor diéta nekem szülés után 1 évvel 1 hónap altt.8kg lement

Szénhidrátot kwll visszafogni nagyon

2023. jan. 28. 22:19
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
3,5 hónap alatt ezt nehezen. Mi lesz 3,5 hónap múlva, ami ennyire fontos?
2023. jan. 28. 22:20
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

"Szénhidrátot kwll visszafogni nagyon"

Nem, a kalóriát kell visszafogni, és nem nagyon, hanem annyira, amennyire a matek követeli.

2023. jan. 28. 22:20
 5/16 anonim válasza:
18%
Nem kell kimásolgatni amit ir valaki.Tanácsot kért nekem ez vált be..
2023. jan. 28. 22:22
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Irj egy dietat amit tudsz kovetni (legyel kaloria deficitben es egeszseges etelek adjak az osszetevoit, nem javaslom h extremitasok pl szenhidrat mentes vagy zsir mentes legyen de a cukrot kerulheted meg a telitett zsirsavakat is) es irj egy edzes tervet amit tudsz kovetni. Igazabol ennyi a nagy titok a lenyeg hogy tudjad tartani mert az ido hoz eredmenyt modszer az sok fele van.
2023. jan. 29. 00:20
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
5. vagyis csökkentetted a kalóriabevitelt, az vált be.
2023. jan. 29. 00:35
 8/16 anonim ***** válasza:
2: egy hónap alatt 8 kiló, persze.
2023. jan. 29. 07:50
 9/16 anonim ***** válasza:
7%
Szia. 9 hónapos a fiam és eldöntöttem, hogy az 1 éves szülinapjára lefogyok 10 kgt. Tudom, sablonos, de életmódváltásba kezdtem. Össze vissza ettem mellette, ha leesett a cukrom csokihoz nyúltam, szörpöt ittam csak stb... január 5-én beléptem Kasza Tibi challenge csoportjába facen és olyanokat láttam, hogy megkaptam a motivációt. Lehet a por placebó, de mindenféleképp bennem átkattintott valamit... most tartok -5 kgnél, szoptatok, NEM csökkent semmit a tejem mennyisége, egyszerűen figyelek a napi 5 étkezésre és arra hogy mit eszek. Bevallom, az adagokat ennem mérem grammra a tejci miatt, de úgy gondolom így is hatasos mint ahogy a mérleg és a -21 cm (csípő, derék, kar,comb) mutatja. Lehet engem lehúzni, tudom, hogy ehhez nem feltétlen kell Kasza Tibi és a por, amiigaz, mert lehet simán kiváltani a tízórait meg a vacsit rendes étellel és ezt a mintaétrendje amúgy mutatja is. Engem mindenesetre baromira ösztönöz a fiam, mások eredménye és hogy 1894929 x próbáltam fogyni de mindig kudarc lett a vége és feladtam.
2023. jan. 29. 11:56
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanezt a motivációt megkaphatod a kalóriabázis FB csoportban ingyen. Tele van 50-80 kilót fogyott emberekkel.
2023. jan. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!