Éhes vagyok mit csináljak?? Most vacsoráztam de annyira ennék még...Valaki tanácsoljon valamit mert úgy érzem felfalom a hűtőt...
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 17:55
12/24 anonim válasza:
Ez az "előírt vacsi" szemet szúrt.
Ugye tudod, hogy mértékkel mindent ehetsz? Milyen diétát követsz?
Csak nem Challenge by Kasza, vagy valami hasonló önsanyargató fszság?
13/24 anonim válasza:
Minden fejben dől el.
Mégis mit ettél? Igyál vizet.
15/24 anonim válasza:
Ha vacsi után még éhes vagyok iszok egy bögre tejet és megyek aludni mielőtt megemészteném azt is.
17/24 anonim válasza:
Rendelj egy Fibershake válogatást, amiben mind a 8 íz megtalálható. Idd vízzel, így 116 vagy 136 kcal, attól függ, hogy melyik íz. Eltelít 3-5 órára. Úgyhogy ha éhes leszel este 6-kor, iszol egyet, nem léped túl vagy max 100-zal a kcal keretedet és jól is fogsz lakni :)
18/24 anonim válasza:
Este én szoktam pirítósnak csinálni purbur vitálos tk. Kenyeret 2 szeletet. Meg kenem lihts sajttal vagy margarin. Nekem nem volt jó hogy csak almát ettem vagy joghurtot. Reggel fájt a fejem és éhes voltam. Mérem mennyi a kalóriám,ez még belefér.
19/24 anonim válasza:
Ha még éhes vagy, akkor napközben éhezteted magad. Nem kéne...
20/24 anonim válasza:
Egyél uborkát, paradicsomot, sonkát. Korgó gyomorral aludni sem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!