Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet eltűntetni az...

Hogyan lehet eltűntetni az esti étvágyat?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy általában mindig este vagyok éhes és ezáltal sokat híztam. Hogyan lehet elérni azt hogy este ne legyen étvágyam és ne legyek éhes.
2023. jan. 15. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Én a kalóriám nagyobb részét este viszem be, pont ezért. Este én éhesebb vagyok. Ha éhes vagy este, akkor próbáld meg te is így beosztani a kalóriáidat, hogy este többet ehess. Szóval ha pl. éjfélkor mész aludni pl, akkor ne este 6-kor egyél utoljára, mert nem fura, ha éhes leszel lefekvésig. Tényleg nem igaz az, hogy "6 után ne egyél ha fogyni akarsz". A kalóriadeficiten múlik. Én amúgy nagyon sokat fogytam, és sosem fordult elő még olyan, hogy én 6 után ne ettem volna. :D Én nekem a vacsim 9-10 környékén van, és így is tökéletesen fogyok, és miért? Mert kalóradeficitben vagyok.
2023. jan. 15. 18:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor hogy szabaduljak meg attól a felesleges 5 kilótól amit felszedtem?
2023. jan. 15. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

Kalóriadeficit! Nem érted?

[link]

2023. jan. 15. 21:07
 14/17 NTBS ***** válasza:
Egyél többet napközben.
2023. jan. 16. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:

"amit du. 2-kor eszik meg és utána eléget."

Nem, nem égeted el, mivel egy ideig a gyomorban marad, majd órákig emésztődik, hogy fel tudjon szívódni. Így valójában a kétórás étkezésedből majd késő este lesz felhasználható dolog, amikor majd megy raktározódni. A nap folyamán leginkább a glikogénraktárakból használ a szervezet, ami a gyors elérésű energiatartaléka.

2023. jan. 16. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Igazából azt tudom hogy ha fogyni akarok akkor elvileg este 6 után nem szabad enni - rosszul tudod :D

Én is hittem azt, meg sok más szrságot, mert idióta mostohaanyám állandóan ilyenekkel jött.

Meg is lett az eredménye, egy szép étkezési zavar.

2023. jan. 17. 15:50
 17/17 hosszúhajú ***** válasza:
a 6 órát told el 8 ra, ez sokkal jobb mint éjjel nekiállni zabálni, avagy állandó éhséggel elaludni, és hosszú távon legalább tartható is.
2023. jan. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!