Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom eltüntetni a...

Hogyan tudom eltüntetni a fenék alatti párnát?

Figyelt kérdés
Januárban egészséges életmódra váltottam és eddig sikerült leadnom 15 kg-t. Sokkal elégedettebb vagyok magammal, de a fenekem alatt még mindig felesleg van, ami nagyon zavar. Torzítja az alakom, de ha el tudnám tüntetni, teljesen felszabadulnék. Naponta 30-45 percet edzek a fenekemre és a combjaimra. Jelenleg 169 cm vagyok és 65 kg. Mit tudnék tenni, hogy eltűnjön? Ha tovább fogyok eltűnhet? Milyen gyakorlatot csináljak, amivel csökkenthető? Vagy bármi ötlet?

2022. máj. 14. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Kalóriadeficit. Edzheted te naponta 900 percig is a fenekedet és a combodat, a zsírraktárak csak akkor tűnnek el, ha tartod a kalóriadeficitet.

Gondolom azért nem mondtam újat, ha már eddig is sikerült valahogy 15 kilót leadni. Mennyire van belőve a napi kalóriabeviteled?

2022. máj. 14. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Jajj, nekem is van ilyen kis párnám a fenék alatt. Nálam ez az első, ami nőni kezdd és az utolsó is ami lemegy. Az egyetlen dolog, ami segít, az a kalóriadeficit. Persze edzek fenékre is, de az bricseszt nem igazán kicsinyìt. Szóval figyelj az étrendre.
2022. jún. 2. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!