Akinek sikerült teljesen elérni a lapos hasat, eltüntetni alul a kis kiálló részt hogyan tette?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 18:19
1/24 anonim válasza:
Én jelenleg ezen dolgozom. Megfelelő táplálkozás, 5 után szinte semmi, és testedzés, pl. futás, ugrálókötelezés.
2/24 palfydanka válasza:
Az a kis kiálló rész a méhed. /persze ha nő vagy/ azt elég nehezen tudod eltüntetni
3/24 anonim válasza:
4/24 anonim válasza:
Hallod nekem ezeknél a nőknél még laposabb hasam van...bár nem hinném, hogy ne lenne méhem...De am nálam ez genetika.
5/24 Tabbouleh válasza:
ez volt az én mániám is. 2 évig nem volt mensim, olyan alacsonyan tartottam a testzsírom. Most, hogy van rajta egy nagyon minimális réteg, végre megjött.
Amúgy nem olyan nehéz elérni. Hatalmas deficit, sok edzés, kevés szénhidrát és sok folyadék
6/24 anonim válasza:
Ember! A méh nem terhes állapotban a kismedencében helyezkedik el!!!
Ne írjál már ekkora butaságot, hogy az nyomja ki a hasfalat. Max. szűlés után, de még az is visszahúzódik hetek alatf.
7/24 anonim válasza:
Krdező, te nem a szeméremdombra gondolsz, mint kiálló részre?
9/24 anonim válasza:
Ne zabálj és emeld meg a seggedet
10/24 anonim válasza:
Amikor nassolni támad kedvem, elképzelem Müller Cecikét bikiniben.
32 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!