Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lógó kötényhasat mivel tudom...

Lógó kötényhasat mivel tudom eltüntetni?

Figyelt kérdés

Felüléssel vagy mivel lehetne?

Igaz alapból rosszul étkezem napi 1x max 2x, csak szendvics megy nagyon ritka a főtt kaja.

Munkahelyem miatt eszem így.

Képet esetleg privátban küldök.

#kötényhas #Lógóhas
2021. júl. 26. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Plasztikai műtéttel. Már ha a visszamaradt bőrre gondolsz.

A munkahely nem kifogás. Ahogy viszel szendvicset, úgy vihetsz normális kaját is.

2021. júl. 26. 23:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Nincs időm enni az a baj. Otthon meg már nincs kedvem enni, mert fáradt vagyok.

Igazából nem lógó bőr mert van azért ott még háj is.

Hasfalamat se ártana még erősíteni szerintem.

2021. júl. 26. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De a szendvicset ugyanannyi idő megenni, mint egy adag húst egy doboznyi salátával, vagy egy kis sült zöldséggel.
2021. júl. 26. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Ezek szerint nincs kötényhasad. Fogyni kellene, sportnak bármi megfelel ami neked jólesik.
2021. júl. 27. 01:12
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
A szendvicset ugyanannyi megcsinálni mint főtt ételt, salit dobozolni. Ha a szendvicset van időd megenni, akkor az almát is. Nem kell a kifogás, állj neki rendesen élni.
2021. júl. 27. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:

A felülés nem fog segíteni. Futás, séta, lépcsőzés, ellipszis tréner, bicikli stb.

Persze ártani nem árt a felülés, attól is csak erősödsz.

A "nincs időm enni" meg szar kifogás, nem kell a munka hősének lenni, mindenhol van félórás kajaszünet (ha az sincs, akkor váltani kell).

Viszel magaddal húst salátával aztán azt eszed, nem a szendvicset.

2021. júl. 28. 10:49
 7/7 anonim válasza:
Páromnak is kötényhasa van. Elég nagy. Én nagyon szeretem neki. Nagyon sokat foglalkozok vele. Esetleg láthatnám a tiéd? Kérem szépen privátban a képet.
okt. 9. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!