Hasamról akarok zsírt eltüntetni, de mozgáshiányom van mert mozgássérült vagyok, sport torna kizárt, hogyan mit kell tennem?
Étrendet kell változtatnom ugye, más módszer nincs? (Kivéve műtét azt nem akarom)
Milyen étrendet csináljak?
173 cm vagyok 75 kg, de a hasam az nagy mint egy nagy lufi, és már tokám is látszik, zsírisodik az arcom nyakam is.
Ebben az esetben mit tehet a szerencsétlen ember?
Ilyen nincs: sem "gyenge csontrendszer" sem olyan, hogy a csontrendszer begyullad!
Keress egy normális orvost, aki legalább is normális diagnózist készít!
A helyzet, mozgászegény életmódot folytatok sajnos!
Tönkrevannak az izületeim!!!
NEMÉRTED?🤮
A táplálkozással kell véghezvinnem a fogyást,hogyan csináljam az a kérdés!!!!!!!!
Segít valaki étrendet készíteni?
Húsfogyasztó is vagyok, de nélkülözöm ha muszáj lesssz!
Hogy vársz normális válaszokat, ha közben szétvet az ideg, és mindenkire köpködsz? De ha nem tudsz tornázni, akkor csak a diéta marad. Ülő- fekvő életmódhoz nem kell sokat enni.
Zöldség, gyümölcs. Cukor, szénhidrát nyista, este 6 után csak víz. Cukros üdítők, hamburger, pizza, sütemények, csokoládé felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!