Beteg vagyok krónikus izületi gyulladásaim vannak, és mozgássérült, mozogni fogyás szempontjából kizárt,gyűlik a hasi zsírom mit tegyek?
Ha koplalok akkor meg az izmaim mennek csak le ugye?
Abból meg úgy sincs sok, mert mozgásszegény életmódom van,.
Nagyon rosz a helyzetem , mit tegyek?
Az hülyeség, hogy mozogni kizárt, legfeljebb nem napi 10 km futás meg hasonlók az, amit csinálhatsz.
Egyszerüen keress megfelelö mozgásformát, meg az izületi gyulladást is rendbe lehet hozni megfelelö étrenddel és életmóddal!
Mivel a fogyás legalább 70%-ban az étkezésen múlik, ezért mozgás nélkül is menni fog. Koplalni sem kell. Egy normális étrendet kell összeállítani, ami ne legyen több kalóriában a napi igényednél.
Orvosoddal konzultálj, hogy milyen mozgást végezhetsz. Mondanám az úszást, de sajnos most zárva vannak az uszodák.
Azt kéne tudni, hogy most mi a rossz. Túl sokat eszel? Nagy a mennyiség? Sok a cukros üdítő? Sok az édesség? Sok a gyorskaja? Túl egyoldalú? Nem változatos?
Szóval tudni kell, hogy mi a rossz, hogy ki lehessen javítani.
Vannak oldalak, amik segítenek meghatározni, hogy kb. mennyi kalóriára van szükséged. Pl. a kalóriabázis. Egyéb hasznos tanácsok, írások is vannak az oldalon, azokat szerintem érdemes elolvasni kezdésnek.
7-es: köszi, amit írtál, a téné fogalmáról eddig nem hallottam, annak ellenére, hogy gyakorlatilag ezt tartom a mindennapokban.
Eddig sokszor volt belsö konfliktusom amiatt, hogy ugyan csak növényeket eszem, de nem tartom magam vegánnak, mármint ami az elvi hozzáállást illeti.
Most derült ki számomra a válaszodból, hogy mi az a rendszer, ami legjobban megfelel annak, amit használok.
Egyébként én is egészségügyi okokból tértem át a növényi étrendre, és azóta gyakorlatilag minden ilyen jellegü problémám megszünt. Ezért a kérdezönek is csak javasolni tudom, pár hónap állatmentes étkezés és nem lesznek izületi gondjai, mozogni is tud rendesen és emellett a finom ételekröl sem kell lemondania, csak másmilyeneket ehet, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!