Beteg vagyok krónikus izületi gyulladásaim vannak, és mozgássérült, mozogni fogyás szempontjából kizárt,gyűlik a hasi zsírom mit tegyek?
Ha koplalok akkor meg az izmaim mennek csak le ugye?
Abból meg úgy sincs sok, mert mozgásszegény életmódom van,.
Nagyon rosz a helyzetem , mit tegyek?
10-es: a 8-as vagyok, nekem egyértelmüen a hús és a tojás a legnagyobb probléma, tejtermékeket nagy ritkán - max havonta-kéthavonta egyszer - minden gond nélkül ehetek kis mennyiségben.
Szerintem nincs egységes tökéletes étrend, mindenkinek ki kell kisérletezni, neki mi az, ami megfelelö.
De az feltétlen igaz, hogy a feldolgozott élelmiszerek minden esetben problémát jelentenek, mert mindbe tesznek valamit, ami nem odavaló - tartósítószer, ízfokozó, savanyúságot szabályzó szer, meg még millió egyebet,ami nem odavaló.
Éppen ezért én már sok éve - jóval korább óta, mint amióta nem eszem állati termékeket -, nem veszek, csak nyers, friss alapanyagokat és mindent magam készíteni, kivéve a kenyeret meg hasonlókat, de ezekböl meg eleve keveset fogyasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!