Tolókocsiból fogyni?
az este 6 után nem evés hülyeség, 1-2 órával lefekvés előtt ne egyél már. a szokásos de gondolom ezt tudod: se gabona, se cukor, és lehetőleg tejtermék se.
nem akarok hülyeséget mondani de szerintem vannak jógafajták amiket lehet így is csinálni de ebben nem vagyok otthon
Éppen fordítva van. Azokat igyekszünk meggyőzni, hogy fogyni kizárólag helyes étrenddel lehet, akik azt hiszik, hogy mozgással megoldható. Nem. A mozgásnak csak mintegy 20 % szerepe van a fogyásnak, a többi az étrenden múlik.
Egyébként itt egy jóga mozgás sorozat, amit az oktató végig ülve végez. Biztosan találsz közöttük magadnak olyat, amit te is hasznosítani tudsz a magad számára.
Kemény szavak következnek:
Kifogás mindig lehet, de akinek fontos a célja, elszánt, van akaratereje, az megoldja valahogy:
Ha mankózik, elég sokat, akkor fogyni fog!
A bal lábam hiányzik combból, és ha úgy érzem, hogy hízni kezdek, reggelente járok egy pár km-t - mankóval!
Napközben protézist viselek - de nagy melegben néha napközben is mankó!
Ezek szerint nőből vagy :-) mert a pasik nem foglalkoznának ilyesmivel.
Nem jobb protézissel sétálni? A mankó szerintem csak az izületeidet teszi tönkre és sokkal több energiát nem éget.
Ez egy olyan video, ahol csupa ülő mozgásforma van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!