Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy 30, de főleg...

Mi az oka, hogy 30, de főleg 40 felett a legtöbb férfi elhízik, pocakos lesz?

Figyelt kérdés
Máshogyan étkeznek? Változik az emésztésük? Drasztikusan csökken a mozgás? Csökken a tesztoszteronszint?

2022. dec. 24. 09:45
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg felesleges az elhízás problémáját a férfiakra szűkíteni, a nőket is hasonlóan érinti, és csak felesleges szexista feszültségeket generál.

Semmi különös oka nincsen: rossz étkezési szokások és mozgásszegény életmód; több kalóriát viszel be folyamatosan, mint amennyit elégetsz.

2022. dec. 24. 16:32
 22/47 anonim ***** válasza:
80%
Mert szrnak magukra az emberek. Nem veletlenül vagyunk elsők elhízasban meg mindenféle bajban.
2022. dec. 24. 16:39
 23/47 anonim ***** válasza:
87%

Senki se kényszerít arra, hogy te testépítő diétát kövess és órákig kínozd magad az edzőteremben. Még azt sem kérte senki, hogy egy izmos, esztétikus tested legyen. Teljesen érthető, hogy nincs erre mindenkinek ideje és energiája. De szerinted a másik véglet normális? Hogy már lassan az is megeröltető egyeseknek, hogy felmenjenek az ötödik emeletre?

Egyik végleg sem jó egy átlagember számára és nagyon sokan rettentő igénytelenek magukkal szemben. Csak hazaér, eszik és nem csinál semmit.

Értem én, hogy munka, fáradtság, de az étkezésre ettől függetlenül legalább kicsit is oda lehetne figyelni.

2022. dec. 24. 16:42
 24/47 anonim ***** válasza:
90%
A 19 írt egy kedves üzenetet azzal, hogy mit tennem velem, amiért be mertem szólni rá, hogy igénytelen :D beverné a fejem, stb. Csak törölték. Fáj az igazság.
2022. dec. 24. 16:50
 25/47 anonim ***** válasza:
93%

Rengetegen olcsó, szemét kaját zabálnak amitől csak hízni lehet. Nem keresnek alternatívát, nem esznek zöldséget, gyümölcsöt. Az a lényeg, hogy adott ételből istentelenül belehessen zabálni ami elnyomja a gyomrukat órákra, hogy aztán újra zabálhassanak. Itthon nem is nagyon ismerik azt, hogy 5-6 étkezés. Micsoda?? A gyümölcs gyerekeknek való, a magvak madaraknak, rozslisztet meg zabáljon az, aki diétázik!

Szóval iszonyú szegényes az emberek táplálkozási ismerete és ez akkor csúcsosodik ki, amikor megvan a család, a ház, autó, stb, ami jellemzően 30-40 éves kor.

2022. dec. 24. 20:12
 26/47 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy addigra a ffiak jó része megházasodik és jól főz az asszony.
2022. dec. 24. 20:35
 27/47 anonim ***** válasza:
93%

#19 Nem kell konditerembe menni ahhoz hogy egészséges legyél. Mehetsz biciklizni, futni, úszni vagy sétálni is.

Sőt nem kell tökéletes magazin test sem.

2022. dec. 24. 20:45
 28/47 anonim ***** válasza:
32%
Oka az, hogy van mit enni.
2022. dec. 24. 22:18
 29/47 anonim ***** válasza:
89%
Genetika/inaktív életmód/rendszertelen és egészségtelen étkezés.
2022. dec. 24. 23:50
 30/47 anonim ***** válasza:
57%
Mert igénytelenek és mindent arra fognak h “hát nekem gyerekem van, nincs időm edzeni”. Egyébként ugyanez van a nőknél is. Holott már ott megbukik ez a kifogás h az elhízás nem is az edzésen hanem a kaján múlik. Attól h nincs idő edzeni miért kell betolni reggelire 3 péksüteményt, ebédre 4 szelet rántott húst sült krumplival vacsorára meg egy fél pizzát? Hogy a kötelező nassolásról ne is beszéljek. Az én környezetemben egyébként nem egy nem két 30 meg 40+os férfi és nő is van akik nagyon jól néznek ki. És nem azért mert szuper genetikájuk van hanem mert tudatosan esznek es heti 2-3 órát tudnak szánni az edzésre, ( amit mindenki tudna) ennyi. És nem gazdag emberekről beszélek akiknek a gyerekeikre a házi dadus vigyáz meg bejáró nő van mert ezt a kifogást is szoktam hallani. Ez a szánalmas nincs időm kifogás, persze órákig a kanapén bámulni a trash műsorokat chipset meg csokit zabálva meg facezni arra van idő. Legalább maguknak vallanák be h lusta vagyok vagyok ennyi, saját magukat is becsapják, igen te is aki magadra ismersz ezeket a sorokat olvasva. :)
2022. dec. 25. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!