Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Férfi tanárok/torna tanárok...

Férfi tanárok/torna tanárok legtöbb helyen perverzek?

Figyelt kérdés

25 éves tanárnő vagyok. A suliban férfi kollégáim, főleg a tesi tanárok, nagyon feltűnően bámulnak, kétértelmű megjegyzéseik már az agyamra mennek.

Úgy felmérnek ha elsétálok a folyosón. Van olyan kollégám, aki nős és gyereke is van, elhívott lyukas órákon ebédelni, kávézni. Ha nem lennének ezek a kétértelmű beszólások, végigmérések, mellem, lábaim akkor azt mondanám,hogy nincs benne semmi ha 2 kolléga megiszik egy kávét. De így... és egyik másiknak családja van, így kitárt nálam az ilyesmi. Nem öltözködöm kihívóan, iskolába ez nem való, szeretem viszont a csinos ruhákat. Tehát nem feltűnősködöm.

Máshol is ilyenek a férfi tanárok?

2022. aug. 30. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
nem
2022. aug. 30. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Biztos, hogy nem.
2022. aug. 30. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nyugi kérdező, én szociális otthonban dolgozom, nekem is volt egy rakat ilyen esetem, holott én is hozzád hasonló vagyok. Sajnos kevés az ember, ezért felvesszük a gyökereket is.
2022. aug. 30. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2022. aug. 30. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

azért gáz hogy kávéztatok mert van lábad? mi van??

amúgy nem hiszem hogy perverzebbek mint a legtöbb proli

2022. aug. 30. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nagyon kamunak tünik amiket leirtál. Azért mert tanárnö létedre nem tudod/ismered a perverz szo jelentését!!!!! (Az, hogy valaki AKÁRKI!!! megkisérel meghoditani AZ NEM PERVERZITÁS!!!) Szerintem ez rohadt modon gáz rád nézve!
2022. aug. 30. 23:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Már miért lenne gáz rám nézve? Szerintem 1. ha valakinek családja van, a munkahelyén ne a kolleginának mondjon kétértelmű hülye vicceket, ne bámulja úgy, hogy kiessen a szeme a helyéről, ne hívja el ebédelgetni, mert nekem sem tetszene ha a férjem a kolleganőivel ezt tenné.

2. Tanár létükre ennyi tartás, tisztelet nincs a másik iránt? Így kell viselkedni egy iskolában?

Legyek én konzervatív, meg régimódi. Akkor sincsenek helyén a dolgok.

3. Ne legyél már ennyire frusztrált, ha nem tudsz egy kérdést, illetve leírást értelmezni.

Szép estét! :*

2022. aug. 30. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
18%

"lyukas órákon"

Csak udvarias volt, mert eszrevette, hogy lyukas az orad, mert szetragta a kiseger.

38F incel

2022. aug. 31. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem attól függ hogy tanár-e vagy nem,ez a pofátlanul nyomulás elterjedt jelenség,mondom ezt férfiként.

Néha én érzem kellemetlenül magamat egyes kanos férfiak olyan undorító módon képesek nyomulni.Edzőteremben tág pupillával stírölik a jobban kinéző nőket folyamatosan majd percekig.Persze én is megnézek egy vonzó kinézetű nőt de lehet ezt diszkréten is csinálni,úgy hogy ne legyen olyan feltűnő.

Húgom kórházban dolgozik és a 60-70 éves doktor jópopónak hívják,nyomulnak mint az állat.Én tuti falra másznék ha egy jól kinéző nő lennék és a kanos faszikat kéne lekoptatnom egyfolytában bár állítólag sokan szeretik a többlet figyelmet.

2022. aug. 31. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez általános iskola? Vagy középiskola?

Szerintem is extrém, nem jó, ahogy viselkednek veled, és a legtöbb helyen nem ilyenek. Bár a perverzió tényleg mást jelent. Ha valaki megnézi feltűnően a szép nőket, vagy kétértelműen beszél, annak biztos van valami elnevezése, de a perverz az mást jelent.

2022. szept. 17. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!