Nagyon felek a viztol:/ Mit tegyek?
Nincs semmi rossz emlekem a vizzel kapcsolatban, de nagyon felek tole...
Es jovore azaz 10.osztalyban kotelezo lesz uszni a suliba... Nos nekunk olyanokat mondtak a 10.-ek hogy egy kovet ledobnak a 2 meteres viz aljara es hozd fel... Sot heti 2 orank is lesz amibol max egyet tudok elhalasztani, a menstruáció miatt. Es elvileg ebbol is meg lehet bukni, fel evkor csinalnak belole egy vizsgát hogy ki mennyit fejlődött... Nagyon felek ettol az egesztol meg deszkaval se merek bele menni abba a rohadt vizbe... Valaki segítsen, hogy mit csinaljak, nagyon felek.
Legkésőbb nyáron önszorgalomból menj el és tanulj meg úszni, vagy legalább az alapokat, hogy ne félj az idegen helyzettől.
Ha sehogy nem megy, akkor iskolaváltás.
Ez aranyos, komolyan :D Előbb menj be olyannal akibe bízol talán, nem tudom most igy nem irnám le a tanácsokat mert én lennék a nyálas hülye fiu aki értelmetlen választ ad :'D
18f
Figyu, ha minden kötél szakad, nem lehetne valahogy felmentést szerezned? Nálunk az osztályban 2-en voltak felmentve tornából, az egyik egy 114 kilós csaj, és én nem vettem észre rajta, hogy baja lett volna, csak gondolom nem akarta, hogy szivassák. Szerintem az úszás alól is lehet szerezni valamit pl. allergiaorvosnál, hogy nem bírod a klórt, vagy hasonló. Jó tudom a fürdővízben is van. Vagy, eleve egy ilyen sport alól való felmentést, gondolom, akkor úsznod sem kéne.
Esetleg nincs valami orvos ismerősöd?
Ha minden kötél szakad, esetleg nem lehetne beszélni a tanárral? Ha jelen vagy az órákon, jó a magaviseleted stb. szerintem nem fognak ezért megbuktatni, jó esetben értékelni fogja, hogy ott vagy. Mondd el őszintén, hogy mi a helyzet, szerintem nem te vagy az egyetlen, aki nem tud úszni, én se tudok, és irtózok a nagy víztől. Esetleg, ha a tanár nem megértő, még szülőkkel be lehet menni az igazgatóhoz, hogy tud-e megoldást, vagy keress másik iskolát? Szerintem nem mondaná, hogy igen, keress másik sulit, azért ez a fajta rugalmatlanság nem vet jó fényt egy iskolára. Nyilván gondolná, hogy ha máshova mennél, csak felkerülne témába, hogy miért hagytad ott a régit, és egy ilyen indok nem vetne jó fényt rájuk, szerintem ezt az igazgató is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!